Rona Hartner a dezvăluit chinurile prin care trece dupa chimioterapie: „Fac a șasea cură. Durează trei zile”

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/07/2019, 18:28
Rona Hartner a dezvăluit chinurile prin care trece dupa chimioterapie: „Fac a șasea cură. Durează trei zile”
Rona Hartner are dureri groaznice din cauza chimioterapiei. Sursa foto: kfetele

Rona Hartner vine cu noi dezvăluiri în privința stării sale de sănătate, după operația suferită în urmă cu câteva luni. Ședințele de chimioterapie îi provoacă dureri groaznice, uneori chiar de nesuportat. Grație ambiției și optimismului care o caracterizează, îndrăgita artistă continuă să lupte cu cancerul de colon, boala nemiloasă de care suferă.

Ce spune Rona Hartner despre ședințele de chimioterapie

Într-un interviu acordat recent, Rona Hartner a vorbit deschis despre momentele dificile prin care este nevoită să treacă în această perioadă. În ciuda durerilor provocate de chimioterapie, carismatica actriță și cântăreață continuă să-și păstreze atât zâmbetul pe buze, cât și încrederea că în cele din urmă va reuși să învingă cumplita maladie.

La început chimioterapia a fost groaznică. Chiar am fost pe muchie de cuțit, adică am fost pe firul acela… la un pas. L-am auzit chiar și pe tata vorbindu-mi. Fizic am avut o reacție alergică la primul tratament care era să mă doboare. Am avut embolie pulmonară. Acum mi-a schimbat tratamentul și e bun, nu-mi schimbă viața. (…) Acuma fac a șasea cură. Durează trei zile la rând chimioterapia” , a declarat Rona Hartner, în cadrul ediției de luni a emisiunii Răi da’ buni, prezentată de Mihai Morar.

Rona Hartner a vorbit despre momentul în care va reveni pe scenă. Sursa foto:Adevarul
Rona Hartner a vorbit despre momentul în care va reveni pe scenă. Sursa foto:Adevarul

Rona Hartner abia așteaptă să urce din nou pe scenă

Întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor în această perioadă este legată de momentul în care Rona Hartner va putea urca din nou pe scenă. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, artista anunța că este gata să onoreze concertele pe care le-a programat.

Peste 2 săptămâni pot să iau avionul iarăși. Și să imi onorez concertele semnate deja. Pe 8 iunie la Sibiu, pe 25 iulie la Brașov, la târgul de carte și lansarea discului cu Libris. Și diverse alte evenimente private. Deci veștile sunt bune, cu ajutorul vostru si al rugăciunilor voastre. Merg mai ușor cu credință mai departe.Am avut o mare providență divina!!!! Aleluia! Fiindcă am descoperit boala la un stadiu operabil, HOPAAAAA! Fiindcă am ajuns pe mâinile celui mai mare chirug din Europa, Mircea Beuran și peste 9 zile eram la platoul de filmare la #SCENAMISTERELOR. Fiindcă am cea mai lejeră chimioterapie din lume. Fiindcă Dumnezeu este cu mine”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×