Românii au talent sezonul 10, episodul 5. Surprizele pregătite de PRO TV în ediția din 6 martie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
05/03/2020, 15:55
Românii au talent sezonul 10, episodul 5. Surprizele pregătite de PRO TV în ediția din 6 martie
Vineri seară, Pro TV aduce în casele românilor o nouă ediție de senzație a emisiunii Românii au Talent. Sursa foto: protv.ro

Vineri seară, Pro TV aduce în casele voastre o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii Românii au Talent, așa că aveți toate motivele să întâmpinați weekend-ul cu forțe proaspete și, bineînțeles, cu zâmbetul pe buze.

Se anunță o ediție de neuitat la Românii au Talent. Jurații, impresionați de un copil de 13 ani

Ca de fiecare dată, concurenți unul și unul, dornici să demonstreze că își pot depăși condiția și să uimească întreaga țară, pun în scenă momente cu care promit să vă lase muți de uimire sau să vă facă să râdeți pe săturate.

Având în vedere că producția a ajuns deja la sezonul cu numărul zece, așteptările juraților sunt din ce în ce mai mari, așa că „DA”- urile mult visate le vor obține numai cei care le vor demonstra că sunt înzestrați cu talent în stare pură. Emoția își va face, însă, loc la masa juriului de îndată ce un tânăr de doar 13 ani va cânta primele acorduri ale melodiei sale.

Deși nu ai studii, am avut senzația că am avut un profesionist în fața mea”, îi va spune, cu sinceritate, Mihai Petre, perceput drept cel mai exigent dintre membrii juriului Românii au Talent. Cuceriți la rândul lor de vocea unică a puștiului, Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu se vor ridica în picioare și vor aplauda frenetic.

Ba mai mult decât atât, nu este exclus ca prestația băiatului să se lase și cu un Golden Buzz. Dacă va fi sau nu trimis în semifinale, vă rămâne să aflați urmărind ediția de vineri, 6 martie, cu începere de la orele 20:30.

Un fost finalist se întoarce pe scena show-ului de la Pro TV

Un alt moment special al serii îl are în prim-plan pe Valentin Luca, fost finalist al show-ului, reîntors pe scena care i-a adus celebritatea.

Nu din postura de concurent, așa cum poate v-ați fi așteptat, ci pentru a susține o bună prietenă, venită din Italia cu gândul să-i cucerească pe jurați cu un număr de „flair bartending”.

Tot în cadrul ediției de vineri, doamnele și domnișoarele vor avea parte de un moment care sigur le va lăsa fără cuvinte. Asta pentru că o trupă de băieți formată în urmă cu doar 2 luni a pregătit un dans de neuitat.

Cu măsură, totuși, că doar suntem la TV: „Nu facem striptease, rămânem în boxeri și bocanci”, au promis aceștia.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×