Românii au talent, ediția din 3 aprilie 2020. Videoclipuri cu cele mai tari momente difuzate de PRO TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/04/2020, 22:50
Românii au talent, ediția din 3 aprilie 2020. Videoclipuri cu cele mai tari momente difuzate de PRO TV
În această seară, Pro TV difuzează o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii Românii au Talent. Sursa foto: protv.ro

E vineri, așa că nimeni și nimic nu ne poate împiedica să ne delectăm cu o nouă ediție de senzație a show-ului Românii au Talent. În plină epidemie de coronavirus, sezonul 10 merge mai departe și promite să ne facă vacanța forțată mult mai frumoasă. Cu alte cuvinte, avem toate motivele să întâmpinăm weekend-ul cu forțe proaspete și, bineînțeles, cu zâmbetul pe buze.

UPDATE, 23:16 Siena Vușcan a primit Golden Buzz de la Andra. Fata de 10 ani a cântat o melodie în chineză

 

UPDATE, 22:50 A lăsat construcțiile pentru flamenco:

UPDATE, 22:18 Un cuplu din Suedia a prezentat un pole dance de excepție:

UPDATE, 21:49 Emoțiile au depășit talentul în cazul acestei participante:

UPDATE, 21:39 Așa arată chimia dintre un maghiar și o brașoveancă:

UPDATE, 21:12 Un bărbat din Satu Mare are toată puterea într-un singur… deget!

UPDATE, ora 21:06 O orchestră din Chișinău a cântat melodiile celor de la Carla s Dreams și au primit 4 de „Da”

UPDATE, 20:46 Olivia Alexandru a participat în urmă cu doi ani la Vocea României Kids, iar acum i-a dat gata pe jurații show-ului de talente. O voce de aur!

Olivia Alexandru are o voce senzațională. Tânăra de 14 ani i-a impresionat pe toți. Foto: captură PRO TV

UPDATE, 20:33 A început seara celor mai talentați români! Primul moment din ediția de 3 aprilie este oferit de trupa de dansuri Assa Dance din Chișinău.

Românii au talent
Trupa Assa Dance a uimit juriul de la Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

O ediție de neuitat la Românii au Talent. Florin Călinescu, în lacrimi după momentul susținut în memoria Emmei Neagu

Începând cu ora 20:30, scena talentului devine locul de întâlnire al concurenților cu vise mari și cu dorința de a demonstra că merită un loc în etapele superioare ale competiției. Misiunea nu este deloc ușoară, pentru că exigențele celor patru jurați au crescut semnificativ, mai ales că ne aflăm la ceas aniversar.

Emoția își va face loc atât în platoul emisiunii, cât și în casele telespectatorilor, odată cu apariția Amandei, o tânără venită tocmai din Canada pentru a-i aduce un omagiu Emmei Neagu, buna sa prietenă, răpusă de cancer chiar înainte să participe în semifinalele de anul trecut. Gestul ei  l-a impresionat atât de tare pe Florin Călinescu, încât carismaticul actor nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

S-au cunoscut în 2017, la o strângere de fonduri pentru adolescenta diagnosticată cu teribila boală, iar de atunci au fost de nedespărțit. Între Amanda și Emma  s-a format o conexiune specială, pe care nici măcar moartea nu o va putea stinge vreodată.

Emma a fost prietena mea, a fost o inspirație pentru mine. A fost o luptătoare, a trecut mereu peste orice și când s-a întâmplat să aibă cancer a continuat să danseze și să facă gimnastică.

O să fie foarte special pentru mine și sper și pentru ea. Pentru mine am vrut să fac și să continui ce ea a vrut să facă. Ea a fost în sezonul trecut, a mers în etapa următoare, dar din păcate nu a mai putut să participe pentru că a murit”, a declarat adolescenta pe scena de la Românii au Talent.

Emma Neagu și povestea unui destin curmat mult prea devreme

Pasionată de gimnastică, Emma Neagu s-a dedicat acestui sport încă de la vârsta de trei ani, iar eforturile sale nu au fost deloc în zadar. A reuşit să facă performanţă, în ciuda faptului că îi fusese amputat piciorul, devenind astfel un exemplu de ambiție și curaj pentru fiecare dintre noi.

A impresionat o lume întreagă în sezonul trecut al concursului Românii au Talent când, deși avea doar 15 ani, a executat perfect un număr special, extrem de dificil chiar și pentru gimnaștii consacrați. Cancerul osos, boala nemiloasă cu care fusese diagnosticată, nu i-a permis, din păcate, să-și trăiască visul, deși urma să concureze în semifinalele competiție și era văzută deja drept câștigătoare.

Avea să se stingă din viață  pe 7 aprilie, lăsând în urmă o durere care nu poate fi descrisă în cuvinte. La aproape un de la tragedie, buna sa prietenă urcă pe scena Românii au Talent pentru a-i aduce un omagiu, iar dacă sunteți curioși să aflați despre ce este vorba, vă invităm să urmăriți ediția din această seară, la Pro TV sau pe site-ul nostru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×