Românii au Talent, ediţia din 13 martie 2020. S-a anunţat încă un golden buzz LIVE VIDEO- UPDATE

Alexa Serdan    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/03/2020, 23:44
Românii au Talent, ediţia din 13 martie 2020. S-a anunţat încă un golden buzz LIVE VIDEO- UPDATE
Românii au Talent, ediţia din 13 martie 2020. Sursa foto: adevarul.ro

Emisiunea ”Românii au Talent” revine pe micile ecrane vineri seara, de la ora 20:30, pe Pro TV, cu ediţia din 13 martie 2020. Vom fi martorii unor noi numere artistice care îi vor lăsa cu gura căscată pe telespectatori. Vom avea parte în această seară și de încă un moment artistic răsplătit cu celebrul Golden Buzz.

23:44 Cei 4 fantastici au umplut scena de oameni din public care au dansat pe mai multe ritmuri muzicale. Chitaristul Gigel Frone a revenit pe scena „Românii au talent” și a făcut un adevărat spectacol. „Gigel este ca un tonomat fără fise. Îți cântă pentru orice eveniment”, a spus Andra.

„În fiecare an îi trimitem în sezonul următor. Ei sunt în categoria asta. Cime a avut ideea asta a avut o idee fantastică”, a completat Andi Moisescu.

23:21 Nat și JO. Au cucerit publicul prin povestea lor spună la înălțime. Cei doi acrobați din Franța „au dansat” pe o sfoară și au impresionat prin numărul lor atât publicul, cât și juriul care le-a acordat 4 de „DA”.

23:14 Iulian a participat și la emisiunea „iUmor”, dar de data aceasta a reușit să-i impresioneze pe jurați chiar și pe Mihai Petre care a spus inițial că numărului lui este incomplet, asta pentru că lipsea elementul cheie, ajutorul concurentului.

22:52 Aura Marcu, Bacău, 34 de ani. GOLDEN BUZZ de la Florin Călinescu care în timpul numărului concurentei a stat cu ochii închiși și a simțit fiecare vers al melodiei.

22:40 Christian, Norvegia – test de supraviețuire sub apă cu mâinile prinse cu cătușe. Concurentul și-a desfăcut cătușele unei ajutorul unei pile, în timp ce capul său se afla într-un cub cu apă. Bărbatul și-a ținut respirația 6:33 de minute. 

22:20 Aurora Toma, acrobat de circ a urcat pe scenă cu multe emoții, dar și-a dus numărul la capăt impecabil.

22:10 David Ioniță, 8 ani, Ploiești. Copilul știe astronomie, chimie, toate steagurile și capitalele lumii și multe altele pentru vârsta sa fragedă. Băiatul i-a pus pe cei 4 jurați să aleagă câte o carte care avea imprimată un steag, iar el le-a spus țara și capitala.

22:04 Pavarotti a impresionat prin numărul său umoristic. Acrobatul a primit un 10 perfect din partea celor 4 jurați.

21:43 „Tatăl meu mă bătea mere. M-a bătut și când am fost la pădure cu școala. La 9 ani am ajuns în București. Nu știa nimeni. La 10 ani am început să fur, am fost închis, am stat 1 an și 0 lună, apoi iar infracțiuni. În închisoare am început să scriu, căutam un refugiu. Stăteam nopți întregi și scriam. Din asta câștigam și eu o țigară. 

Am 6 ani de când sunt liber. Asta pentru mine o satisfacție destul de mare. Stau în chirie, o chirie pe care mi-o permit”, a scris concurentul în testimonial înainte de a recita o poezie inspirată din viața sa. „Ce cauți tu copil la închisoare, în loc să trăiești plăpând precum o floare”, sunt doar două dintre versurile concurentului.

21:38 Cristina (22 ani) din Râmnicu – Vâlcea, o sirenă a dansul din buric a fost pe placul lui Mihai Petre care a fost cucerit de numărul fetei.

21:20 Eva Katharina Jumatate a primit golden buzz la emisiunea „Talang 2019 – Suedia”, iar acum a lăsat cu gura căscată jurații de la noi din țară. Fetița de 11 ani cu o voce de înger nu a fost trecută cu vederea și a trecut în etapa următoarea cu 4 de „DA”.

„Eva cred că ai un viitor foarte mare în industria asta, de ce nu și la Eurovision, mai ales că Suedia are experiență în acest concurs”, a spus Andi Moisescu.

21:11 Trupa CEBAN le-a adus juraților aminte de copilărie, în special de datul în leagăn. „Pentru mine ați fost supereroi”, a spus Mihai Petre, însă Florin Călinescu nu a fost de aceeași părere și le-a dat băieților din Chișinău un „NU” hotărât.

21:00. Mariana Pârju a impresionat juriul și telespectatorii prin puterea ei de a merge mai departe. „M-am născut campioană, nu gospodină. E noul model de bunică 2019. Sunt bunică de la 45 de ani. Am vrut să fiu bunăciune de bunică, nu băbăciune”, a spus concurenta în timp ce-și scotea medaliile din sacoșă.

20:49 „M-am uitat cu atenție la Alexandra… ecler, tort de bezea. Dacă vreți vreodată să faceți performanță în dansul contemporan trebuie să renunțați la toate micile plăceri. Momentul tău a fost gustos”, a spus Andi Moisescu despre momentul dansatoarei și gimnastei care a primit 4 „DA”.

20:43. Adrian Petrache, tânărul de 18 de ani, singurul din familia sa care a luat bacalaureatul și s-a înscris la *facultate. Adrian este optimist și trăiește fiecare clip cu zâmbetul pe buze.

Românii au Talent, ediţia din 13 martie 2020

O concurentă va urca pe scenă cu un moment foarte periculos, la care a muncit foarte mult și va avertiza că: ”O singură dată dacă ai greșit, poate fi fatal”, însă anii de muncă și dorința de a fi cea mai bună vor reuși să îi aducă aprecierile juraților: ”Dacă ar fi ținut 6 luni…era perfect”, va spune Florin Călinescu.

Vom avea parte și de momente și povești emoționante. Un concurent își va spune povestea vieții în versuri care vor sensibiliza juriul și întreaga audiență. ”Sunt un copil crescut în stradă, am regrete” și va transmite un mesaj către cei care nu primesc susținerea familiei la timp: ”Nu vei ști ce-i rău sau bine, iar alții îți vor spune cine ești”.

Emisiunea Românii au talent poate fi văzută și LIVE VIDEO

O concurentă de 35 ani va veni de la Bacău cu un mesaj extrem de puternic: ”Este examenul vieții mele. Am zis să am o confruntare cu mine”. Dacă va reuși să impresioneze pe cineva din juru, vom vedea vineri seara, de la ora 20:30.

Vom vedea cu ochii noștri alți copii talentați, care vor urca pe scena Românii au talent pentru a demonstra că România are un viitor destul de bun, dacă vom reuși să apreciem tinerele generații la adevărata lor valoare.

Unul dintre membrii juriului va fi fascinat de un număr artistic care va fi prezentat în această seară pe scena Românii au talent, astfel încât va apăsa pe butonul auriu, care îl va trmite pe concurentul respectiv direct în semifinalele concursului de talente.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×