Ce a pregătit PRO TV la Românii au talent. În ediția de vineri, 10 aprilie 2020, vor fi reveniri neașteptate

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/04/2020, 18:02
Ce a pregătit PRO TV la Românii au talent. În ediția de vineri, 10 aprilie 2020, vor fi reveniri neașteptate
Vineri, 10 aprilie, aveți parte de o nouă ediție a emisiunii Românii au Talent. Sursa foto: protv.ro

În fiecare seară de vineri, Smiley și Pavel Bartoș vă propun să uitați preț de câteva ore de izolarea la domiciliu și de toate celelalte necazuri provocate de noul coronavirus. Asta pentru că vă așteaptă o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii Românii au Talent, cu momente care vă vor face să râdeți cu gura până la urechi și să întâmpinați weekend-ul cu zâmbetul pe buze.

O ediție de neuitat la Românii au Talent. Este seara revenirilor

Începând cu ora 20:30, scena talentului devine, ca de obicei, locul de întâlnire al concurenților cu vise mari și cu dorința de a demonstra că merită un loc în etapele superioare ale competiției. Misiunea nu este, însă, deloc ușoară, pentru că jurații își doresc ca în sezonul cu numărul zece să premieze doar numerele cu adevărat impresionante.

Emoția își va face loc la rândul ei atât în platoul emisiunii, cât și în casele voastre, odată cu apariția unui puști de doar 9 ani care a reușit în sfârșit să-și îndeplinească marele vis: acela de a interpreta o melodie la țambal în fața celor patru idoli ai săi, Andra, Andi Moisescu, exigentul Mihai Petre și, bineînțeles, Florin Călinescu.

Mi-am dorit foarte mult să ajung la această emisiune”, se va destăinui micuțul înaintea de a-și pune în scenă momentul, iar apoi reacțiile din partea membrilor juriului nu vor întârzia nici ele să apară. „Ai cântat ca un om mare. Te-ai transformat într-un artist”, îi va spune Andra, vizibil cucerită de momentul puștiului.

Față de edițiile precedente, aceasta va fi fără doar și poate dedicată revenirilor spectaculoase. „M-am întors pentru că fanii au considerat că la vârsta mea încă am talent”, va afirma un concurent înainte de a urca pe scenă în aplauzele furtunoase ale juraților și spectatorilor. Dacă sunteți curioși să aflați despre cine este vorba, vă invităm să urmăriți ediția de vineri, 10 aprilie, programată ca de obicei, la orele 20:30.

Românii au Talent, fără rival în luna martie. Emisiunea a înregistrat audiențe uriașe

La capitolul divertisment, clasamentul audiențelor pentru luna martie este dominat categoric de emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș.  Românii au Talent a înregistrat o medie de 3,1 milioane de spectatori în prima parte a acestei primăveri, doborându-și astfel propriul record, 2,8 milioane, stabilit în februarie.

Acces Direct ocupă locul al doilea, însă cu cifre ceva mai mici, comparativ cu cele pe care le avea în urmă cu o lună. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida a reușit să adune în fața micilor ecrane aproximativ 1,8 milioane de telespectatori.

Cât despre Kanal D, postul trustului Dogan are un singur show cu audiențe de peste un milion de telespectatori. Este vorba despre Survivor, clasat pe locul șase, cu 1,1 milioane de privitori. Competiția a început în prima parte a lunii februarie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×