Ce se întâmplă cu emisiunea Românii au talent în plină pandemie. Mare semn de întrebare în legătură cu live-urile

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/04/2020, 15:36
Ce se întâmplă cu emisiunea Românii au talent în plină pandemie. Mare semn de întrebare în legătură cu live-urile
Semifinalele Românii au talent s-ar putea amâna. Sursa foto: captură PRO TV

Ce se întâmplă cu emisiunea Românii au talent în plină pandemie? Este una din întrebările la care încercăm să dăm un răspuns, mai ales că se apropie momentul în care show-ul ar trebui să înceapă live-urile.

Ce se întâmplă cu Românii au talent în plină pandemie

Cea de-a zecea ediție a emisiunii a nimerit în plină pandemie de coronavirus. PRO TV a anunțat deja schimbări în grila de programe, iar show-ul de talente va fi păstrat, cel puțin până vor începe semifinalele, care sunt difuzate în direct.

Postul de pe Pache Protopopescu a anulat deja câteva producții. Serialul Vlad și emisiunea Imperiul leilor nu se mai filmează, iar televiziunea a decis scoaterea acestora din grila de programe.

Semifinalele live, fără public sau deloc

Cel mai probabil și emisiunea Românii au talent va fi afectată, iar legat de asta există mai multe scenarii. Cel mai plauzibil, având în vedere situația prin care trece toată țara, semifinalele concursului nu se vor mai ține deloc, iar postul va înlocui emisiunea de vineri seara cu filme artistice.

Mai există posibilitatea ca semifinalele să aibă loc conform programului prestabilit, însă să se susțină fără public în sală, iar jurații vor sta cel mai sigur la distanțe mai mari unul față de celălalt, ca măsură de protecție.

PRO TV urmează să anunțe în perioada imediat următoare ce decizie va lua în legătură cu concursul care a doborât recorduri de audiență din anul 2010 încoace.

Emisiunile înregistrate (etapa preselecțiilor) continuă să fie difuzate vinerea de la ora 20:30, așa cum s-a obișnuit. În acest sezon s-au acordat până în prezent 9 Golden Buzz-uri, adică există deja 9 semifinaliști ale căror momente live sunt așteptate cu sufletul la gură de telespectatori.

Show-ul Românii au talent a fost pe primul loc vinerea trecută, având o audiență de 3.253.000 de telespectatori la nivel național, cu un share de 39,6%, un adevărat record pentru această perioadă când lumea consumă în mare parte doar știri despre coronavirus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×