Schimbări de programe la PRO TV din cauza pandemiei. Mai multe știri, fără Vlad și Imperiul Leilor. Ce se întâmplă cu Gospodar fără pereche

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/03/2020, 09:24
Schimbări de programe la PRO TV din cauza pandemiei. Mai multe știri, fără Vlad și Imperiul Leilor. Ce se întâmplă cu Gospodar fără pereche
Programe PRO TV în timp de pandemie. Emisiunea Gianinei Ilieș nu va suferi modificări. Sursa foto: PRO TV

Se fac schimbări de programe la PRO TV din cauza pandemiei de coronavirus. Unele producții și-au oprit filmările, iar postul generalist de televiziune vrea să pluseze cu mai multe știri, mai ales în late-night.

Schimbări de programe la PRO TV: Mai multe știri și filme

Show-urile live sunt păstrate de postul de pe Pache Protopopescu, dar vor fi difuzate în regim special. Astfel că, emisiunile „Vorbește lumea” și „La Măruță” continuă interviurile cu vedete via Skype, iar Știrile devin principalul motor de audiență al postului.

Dacă Adela Popescu, Cătălin Măruță, Cove și Andreea Esca nu dispar de pe micile ecrane, despre restul actorilor și prezentatorilor nu se poate spune același lucru.

Românii au talent, un mare semn de întrebare

PRO TV a întrerupt filmările pentru serialele Vlad și Las Fierbinți, dar și pentru emisiunile „Pe bune?” și Masked Singer România.

O importantă modificare făcută de post este difuzarea știrilor nopții de la ora 22:30, de luni până joi, chiar din această săptămână.

Întrebarea care stă pe buzele telespectatorilor este ce se va întâmpla cu emisiunile „Romînii au talent” și „Gospodar fără pereche”. Ei bine, acestea vor continua căci au fost înregistrate înainte să înceapă pandemie.

Rămâne totuși un mare semn de întrebare legat de show-ul de talente, care în curând ar urma în fazele live. Cel mai probabil se vor anula demonstrațiile de talent în direct ori vor fi impuse restricții fără precedent, adică jurații ar putea sta la distanțe considerabile unii față de alții, iar publicul ar lipsi cu desăvârșire.

Așadar, lunea, sâmbăta și duminica, PRO TV va difuza cele mai noi filme, pentru ca marțea și joia să ofere câte o porție dublă din Las Fierbinți.

Gospodar fără pereche” va fi difuzată miercurea, emisiunea fiind încă la început, deci este unul dintre show-urile pe care cei de la PRO pot paria liniștiți cel puțin o lună de acum înainte.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×