Cum îşi petrece zilele de autoizolare Giani din Las Fierbinţi. „M-a omorât corona ăsta”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/03/2020, 22:30
Cum îşi petrece zilele de autoizolare Giani din Las Fierbinţi. „M-a omorât corona ăsta”
Cum îşi petrece zilele de autoizolare Giani din Las Fierbinţi. Sursa foto: Facebook

Epidemia de coronavirus ţine în casă toate vedetele în această perioadă, atât pe cele din ţară cât şi pe cele din străinătate. Astfel, internetul este plin de filmuleţe în care se vede cum vedetele îşi omoară timpul între limitele proprietăţilor lor.

Cum îşi petrece zilele de autoizolare Giani din Las Fierbinţi

Unele vedete ţin duble cu hârtia igienică, alţii cântă, chiar dacă nu asta le este meseria, alţii fac box cu cîinele…etc, fiecare ce îl taie capul să facă, dar totul pentru a le arăta fanilor că sunt bine sănătoşi.

Şi Giani din Las Fierbinţi a vrut să arate fanilor că este bine în epidemia de coronavirus. Astfel, Constantin Diţă a făcut un filmuleţ pe Tik Tok în care spune că l-a omorât Corona şi duce lagură o sticlă de bere.

Giani din Las Fierbinţi bea bere în autoizolare

M-a omorât, m-a omorât corona asta!”, glumeşte actorul în filmuleţul de pe Tik Tok.

Pe întreg globul, până în prezent au fost raportate 440,336 de cazuri de îmbolnăvire și 19,753 de persoane decedate. În România sunt înregistrate 906 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus și 14 decese.

Pe de altă parte, şeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că parlamentarii PSD îşi vor dona 50% din indemnizaţii pentru a ajuta în lupta combaterii coronavirusului.

Mă bucur că toţi colegii mei au înţeles că trebuie să fim solidari. Toţi colegii mei au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a spijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate“, a precizat Marcel Ciolacu.

De asemenea, preşedintele interimar al PSD a declarat că Guvernul nu a luat măsuri necesare pentru combaterea epidemiei de coronavirus din ţara noastră.

Singurul ajutor pe care Guvernul l-a acordat în majoritatea judeţelor s-a rezumat la 50 de costume de protecţie şi 200 de măşti de protecţie pentru medici, necesarul pentru o zi. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus.

Sunt judeţe în care au ieşit oameni din carantină şi nu au fost testaţi. Este foarte grav. Fac apel către guvern şi preşedintele Iohannis, din partea tuturor primarilor şi preşedinţilor de Consilii Judeţene, să trimită teste către spitale“, a mai spus Marcel Ciolacu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×