PRO TV a suspendat filmările pentru mai multe show-uri din cauza epidemiei de coronavirus. Las Fierbinţi, printre ele

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
23/03/2020, 11:10
PRO TV a suspendat filmările pentru mai multe show-uri din cauza epidemiei de coronavirus. Las Fierbinţi, printre ele
PRO TV a suspendat filmarea pentru mai multe show-uri din cauza epidemiei de coronavirus

Începând de luni 23 martie, PRO TV aduce schimbări în propria grilă de programe. În contextul epidemiei de coronavirus în care se află România, televiziunea din Pache Protopopescu a întrerupt filmările la serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?!, precum și pentru show-ul Masked Singer România.

PRO TV a suspendat filmarea pentru mai multe show-uri din cauza epidemiei de coronavirus. Las Fierbinţi, printre ele

PRO TV a anunţat că pentru o informare obiectivă a telespectatorilor, noua grilă a televiziunii extinde conținutul știrilor, în timp ce difuzarea unor show-uri va fi amânată. „Emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari de profesioniști de producție, cu invitați și spectatori în platouri.

Pentru a asigura siguranța tuturor colegilor și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România„, a informat PRO TV.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cătălin Măruță

Astfel, în plină epidemie de coronavirus, PRO TV va aduce schimbări în grila de programe, astfel încât telespectatorii să beneficieze în continuare, de luni până duminică, de știri, filmele, precum şi de producțiile din timpul zilei, care vor fi realizate stricte de protecție.

Echipa Știrile PRO TV lucrează permanent pentru a oferi conținut nou și relevant la nivel național și internațional, în același timp asigurând măsuri de protecție pentru prezentatori, reporteri, operatori de imagine și echipa din redacție.

În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30, oferindu-le telespectatorilor cele mai noi și obiective informații despre evenimentele zilei„, mai arată PRO TV.

Emisiunile Vorbește lumea și La Măruță continuă live de luni până vineri, cu un conținut ce va asigura informații despre contextul actual din țară, cu sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție, precum şi intervenții live pe Skype.

Noua grilă de programe a PRO TV:

„Luni, sâmbătă și duminică: PRO TV va difuza filme artistice

Marți și joi: timp de două ore, personajele din Las Fierbinți aduc cele mai îndrăgite momente din sezoanele trecute

Miercuri: telespectatorii pot continua să urmărească aventurile bărbaților în căutarea iubirii, la Gospodar fără pereche

Vineri: Românii au talent continuă să le aducă telespectatorilor momente de #un10perfect”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×