Românii au talent, ediția din 20 martie 2020. Cele mai tari momente difuzate de Pro TV. Mihai Petre a acordat ”Golden Buzz” – UPDATE

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/03/2020, 22:48
Românii au talent, ediția din 20 martie 2020. Cele mai tari momente difuzate de Pro TV. Mihai Petre a acordat ”Golden Buzz” – UPDATE
În această seară vom avea parte de o nouă ediție de senzație a emisiunii Românii au Talent. Sursa foto: protv.ro

E vineri, așa că nimeni și nimic nu ne poate împiedica să ne delectăm cu o nouă ediție de senzație a show-ului Românii au Talent. În plină epidemie de coronavirus, sezonul 10 merge mai departe și promite să ne facă vacanța forțată mult mai frumoasă. Cu alte cuvinte, avem toate motivele să întâmpinăm weekend-ul cu forțe proaspete și, bineînțeles, cu zâmbetul pe buze.

UPDATE, 23:25. Mihai Petre a acordat ”Golden Buzz” pentru o fată de 10 ani. Sara a ridicat toată sala în picioare, iar Petre a izbucnit în lacrimi și a transmis scurt: ”Ești minunea mea”.

UPDATE, 22:45. Natalia, o concurentă venită din Ucraina, a trecut mai departe după un dans la bară care i-a captivat pe jurați. ”Nu pot să cred așa ceva, aoleeeeu”, s-a auzit din partea lui Smiley în timpul numărului.

UPDATE, ORA 22:30. Duo Gravity a prezentat un număr impresionant de acrobație. Tatăl și fiul veniți din Italia au trecut mai departe.

UPDATE, ora 22:15. Radu Mateucă a trecut mai departe la ”Românii au talent” după un număr superb. A cântat la pian și a impresionat toți membrii juriului.

UPDATE, 21:55. Trupa de dans Revolution Family a avut un moment extraordinar pe scena ”Românii au talent”. Au trecut mai departe cu 4 de ”DA”

UPDATE: 21: 32 – Două fete din Bulgaria au electrizat publicul cu exercițiile lor făcute la bară, fără siguranța unei saltele! Sala le-a aplaudat în picioare, la fel ca și o parte din juriu. Au trecut și ele mai departe cu 4 de DA.

UPDATE: 21:28 – Radu Macare are 13 ani și cântă ca un adevărat profesionist la tobe. Juriușl a fost impresionat, iar sala l-a aplaudat în picioare. A trecut mai departe cu 4 de DA.

UPDATE: 21:10 – Sabin are 10 ani, dar a dat dovadă că este plin de talent. A cântat muzică populară și a ridicat sala în picioare cu o doină de jale. A trecut mai departe cu 4 de DA.

UPDATE: 20:47 – O fată de numai 16 ani îmbrăcată într-un kimono i-a șocat pe jurați cu talentul ei. Deși a venit îmbrăcată ca pentru un concurs de lupte, fata s-a apucat de cântat, moment în care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Dumitra Smaralda a cântat superb, apoi a făcut și demonstrații de lupte live!

Se anunță o ediție de neuitat la Românii au Talent. O fetiță de 10 ani va încerca să-i impresioneze pe jurați

Începând cu ora 20:30, scena talentului devine locul de întâlnire al concurenților cu vise mari și cu dorința de a demonstra că merită un loc în etapele superioare ale concursului. Misiunea nu este deloc ușoară, pentru că exigențele celor patru jurați au crescut semnificativ, mai ales că ne aflăm la ceas aniversar.

De la bateriști la sportivi care vor îmbina karatele cu muzica și tineri actori dornici să cucerească o țară întreagă, cu toții ne-au pregătit o seară de neuitat, în care vom râde pe săturate și vom rămâne cu gurile căscate. Ca întotdeauna, emoția va avea grijă să-și facă loc atât la masa juriului, cât și în casele noastre, odată cu momentul unei fetițe de 10 ani, născute chiar pe 10 martie.

Mare fană a emisiunii, micuța a ținut să își aniverseze ziua de naștere chiar pe scenă, alături de oamenii pe care îi admiră încă de la o vârstă extrem de fragedă. Și de ce nu, să-i impresioneze cu numărul pe care l-a pregătit. Dacă sunteți curioși să aflați ce s-a întâmplat, trebuie să urmăriți ediția din această seară.

Un actor independent își va încerca norocul pe scena Românii au Talent. Reacția lui Florin Călinescu

Seara aceasta este un nou început. Am realizat că trebuie să mergi acolo unde ți-e frică”, va spune un actor independent, iar mesajul său îl va impresiona până la lacrimi pe Florin Călinescu. „Un număr încărcat de o realitate care mă urmărește”, îi va transmite juratul, vizibil emoționat.

Concurenți cu mesaje puternice, momente pline de umor, dar și nelipsitul Golden Buzz, toate acestea sunt ingredientele care promit să îți transforme seara de vineri într-una cu adevărat de neuitat. Trebuie doar să le urmăriți începând cu ora 20:30, numai la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×