Gianina din Las Fierbinți, vedetă la postul TV BBC. A jucat un rol ”deocheat”, însă foarte bine plătit

Alex Năstase   
în Stiri mondene
18/10/2019, 14:46
Gianina din Las Fierbinți, vedetă la postul TV BBC. A jucat un rol ”deocheat”, însă foarte bine plătit GALERIE FOTO
Imagine din filmul în care joacă anca Dumitra. Sursa foto - Phil Sharp

Gianina din Las Fierbinți a devenit vedetă la postul TV BBC. Mai exact, actrița Anca Dumitra, în vârstă de 32 de ani, devenită celebră după ce a interpretat personajul Geanina din serialul „Las Fierbinţi“, a fost distribuită într-o dramă ce va fi difuzată de postul britanic BBC Two. Veștile bune nu se termină aici. Anca Dumitra îl va avea ca partener de platou pe actorul irlandez Allen Leech, cunoscut din „Downton Abbey“.

Gianina din Las Fierbinți, vedetă la postul TV BBC

Anca Dumitra nu este singura actriță din România care va juca în producția englezilor. Din distribuţie mai fac parte şi Alec Secăreanu, Dragoş Bucur și Cosmina Stratan. Drama difuzată de postul public britanic are ca principală temă sclavia sexuală din Marea Britanie modernă. Concret, Anca Dumitra o va interpreta pe Ana, o femeie tânără din România care este răpită în plină zi de pe o stradă din Londra.

Pe urmele ei se află Leech care va interepreta un poliţist investigator. Femeia este traficată în Irlanda şi folosită ca sclavă sexuală în mai multe bordeluri. Filmul este inspirat din fapte reale şi are titlul „Doing Money“. Despre personajul ei, Anca Dumitra a declarat pentru BBC Two: „Ana este cu adevărat o persoană remarcabilă, cineva care a supravieţuit unui abuz nesfârşit cu determinare şi curaj.

Geanina din Las Fierbinți, vedetă la postul TV BBC. Anca Dumitra
Anca Dumitra interpretează rolul unei fete traficate. Sursa foto – Peter Marley

A jucat un rol ”deocheat”, însă foarte bine plătit

Este o eroină din viaţa reală. Am fost profund emoţionată de povestea ei şi este o onoare să o interpretez“. Și partnereul ei, Allen Leech, care este Tom Branson în drama „Dowton Abbey“, a precizat: „Experienţa Anei străluceşte ca o lumină asupra adevărului şocant al traficului de fiinţe şi sclaviei în Marea Britanie. Dougie Grant a fost unul dintre poliţiştii-cheie care au luat parte la investigaţia originală. Este un privilegiu să-l joc“.

De remarcat că scenariul thrillerului care va fi difuzat de BBC Two are o durată de 90 de minute și a fost scris de Gwyneth Hughes. Nu este singurul rol important pe care îl joacă Anca Dumitra. Printre filmele ei de referință se numără “Copilăria lui Icar” și “Oase pentru Otto”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×