Gianina din „Las Fierbinţi” aşa cum nu ai mai vazut-o pînă acum! Decolteul GENEROS i-a lăsat pe toţi fără cuvinte!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/11/2015, 15:07
Gianina din „Las Fierbinţi” aşa cum nu ai mai vazut-o pînă acum! Decolteul GENEROS i-a lăsat pe toţi fără cuvinte! GALERIE FOTO

Anca Dumitra are aproape 28 de ani si este Gianina din „Las Fierbinti”, unul dintre cele mai iubite personaje. Toti o stiu drept fata de la tara, naiva careia toti baietii din sat ii pun gand rau, insa, putini sunt cei care o stiu in astfel de ipostaze.

Anca Dumitra este simbolul erotismului şi al senzualităţii din „Las Fierbinţi”, insa, actrita urca foarte des si pe scena teatrului, acolo unde face senzatie cu rolurile pe care le interpreteaza.

Dovada sta in imaginile realizate chiar in timpul spectacolelor de teatru din care Anca face parte. Vedeta si-a surprins fanii cu o serie de fotografii facute publice, in care apare extrem de sexy. Bustul generos si transformarea de care a avut parte le-a atras atentia tuturor celor prezenti.

In urma cu ceva timp, Anca marturisea ca s-a mutat din Craiova, pentru a reusi in cariera. A participat la casting pentru un rol in “Las Fierbinti” in urma cu cativa ani. Intre timp, serialul a ajuns sa scrie istorie, iar ea… sa isi consolideze cariera, indreptandu-se si spre teatru.

Isi iubeste persnajul

Ancai i se pare distractiv s-o interpreteze pe prostuta Gianina, pentru ca rade mult pe platoul de filmare pe seama ei. In afara platoului, insa, e randul rudelor si prietenilor ei sa se amuze, fiindca tanara actrita uita uneori sa o lase pe Gianina la filmari si… o ia acasa. “Ma surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheada caracteristica ei”, spunea Anca in urma cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×