România TV îi face plângere penală lui Marcel Vela, pentru că ar fi „amenințat” o jurnalistă

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
31/03/2020, 15:48
România TV îi face plângere penală lui Marcel Vela, pentru că ar fi „amenințat” o jurnalistă
Marcel Vela, alături de Ludovic Orban. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Postul de televiziune România Tv, prin vocea redactorului-șef Eugen Chelemen, anunță că îl va acționa în judecată pe ministrul de interne Marcel Vela.

Marcel vela ar fi amenințat o jurnalistă

Motivul, susțin reprezentanții România TV, este o amenințare făcută de Vela la adresa unei jurnaliste din trust, pe motivul că ar fi divulgat informații confidențiale.

„Domnul ministru mi-a amenințat o colegă, i-a spus că vrea să o vadă în cătușe. Vreau să anunț în premieră că postul România TV îi va face plângere penală ministrului Marcel Vela”, a declarat Eugen Chelemen la România TV.

Conform stiripesurse, „România TV este acuzată că ar fi difuzat informații care ar pune în pericol siguranța națională despre Spitalul MAI – Gerota”.

„În aceste momente se fac nişte presiuni incredibile la adresa jurnaliştilor România TV şi în calitate de redactor şef am intrat prin telefon să-mi apăr reporterii, redactorii, colegii care se zbat să ofere publicului informaţii corecte, să-şi îndeplinească misiunea socială, de a face bine societăţii.

Cred că jurnaliştii România TV au făcut un mare bine că au dat informaţiile de la Gerota. pentru faptul că au dat informaţii din acel spital al MAI, un spital al groazei, s-a întocmit un dosar penal. Înteleg că jurnaliştii au comis acte de terorism, înteleg că serviciul de terorism se ocupă de aceşti jurnalişti care au informat publicul„, a continuat să explice Chelemen.

Spitalul Gerota a fost în centrul atenției în ultimele două zile după ce două cadre medicale au ajuns în stare gravă la secția de terapie intensivă.

Conform reprezentanților Ministerului Sănătății, cele două femei au în jur de 40 de ani și nu s-au confruntat până acum cu probleme medicale.

Spitalul Gerota a fost contaminat masiv după ce un bărbat s-a internat în spital și a mințit medicii că nu fusese plecat din țară. În realitate, acesta fusese în Israel și se îmbolnăvise cu coronavirus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×