România, în top 5 la pariurile de la Eurovision. Roxen și piesa Alcohol you, șanse mari de câștig

Alexa Serdan  
înStiri mondene
02/03/2020, 13:09
România, în top 5 la pariurile de la Eurovision. Roxen și piesa Alcohol you, șanse mari de câștig
Roxen are mari șanse să câștige Eurovision Rotterdam, spun casele de pariuri. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața Roxen va reprezenta România la concursul muzical Eurovision care va avea loc anul acesta la Rotterdam. Piesa „Alcohol you” se află în topul pariurilor și are șanse mari să câștige finala programată pentru luna mai în Olanda. Melodia artistei a fost aleasă duminică la finalul unui show de aproape trei ore care a avut loc la Buzău. 

Roxen și piesa „Alcohol you” pe locul 2 în topul pariurilor pentru Eurovision Rotterdam

Solista Roxen, pe numele adevărat Larisa Roxana Giurgiu, este de-a dreptul încântată de faptul că va reprezenta țara noastră la Eurovision Song Contest 2020 care va avea loc la Rotterdam, în Olanda. Melodia „Alcohol you” a fost pe placul juriului și telespectatorilor care au votat-o în număr mare având șanse uriașe la finala din luna mai având în vedere topul făcut de casele de pariuri.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

După ce duminică piesa artistei originare din Cluj a fost pe primul loc în ceea ce privește șansele de câștig, azi a ajuns pe locul doi, dar suntem totuși în top 5 cele mai frumoase și mai apreciate melodii pentru finala concursului muzica internațional. Așadar, nu este exclus ca melodia cântăreței Roxen să câștige anul acesta.

Artista, încântată că va reprezenta România
Roxen și melodia Alcohol ou, șanse mari să câștige concursul muzical de la Rotterdam. Sursa foto: eurovisionworld.com

Prima reacție a artistei Roxen când a aflat că va merge la Eurovision Rotterdam

Cântăreața în vârstă de 20 de ani cântă de la vârsta de 7 ani și a mărturisit că melodia sa preferată este chiar „Alochol you” și este o piesă care-i reprezintă întocmai stilul muzical. Clujeanca își dorește ca melodia să ajungă tot mai sus în topurile muzicale și mai ales, să câștige Eurovision anul acesta.

„Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor!

Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică. Îmi doresc ca melodia Alcohol You să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam.

Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni”, a mărturisit Roxen imediat după aflarea rezultatului de duminică seară, 1 martie, de la Buzău, informează g4media.ro.

Roxen a fost criticată dur de români în legătură cu piesa „Alcohol you”, dar lăudată de străini

Piesa interpretată de tânăra Roxen „Alcohol you” s-a clasat pe primul loc la final Eurovision care a avut loc la Buzău primind 10 puncte din partea juriului, însă fanii nu au primit acesta melodie prea bine. Majoritatea comentarilor postate pe pagina de socializare a concursului muzical sunt negative, mulți oameni susținând că artista a falsat foarte mult și melodia nu are un refren care să-ți rămână în minte.

„Nu are un refren memorabil care să-ţi intre în cap, asta nu-i melodie de Eurovision, să ne aducem aminte de «Yodel it», când am ieşit pe locul 7”, „Mi se pare o piesă monotonă fără un moment forte care să atragă atenţia” sau „A falsat îngrozitor şi a fost copleşită de emoţii” sunt doar trei dintre comentariile pe care le-au lăsat oamenii pe pagina de Facebook.

Pe de altă parte fanii străini ai concursului muzical au fost de cu totul altă părere și au lăudat-o pe cântăreața în vârstă de 20 de ani. „Transmite foarte multă emoţie. E o piesă originală, artistică, sofisticată şi s-a văzut că Roxen s-a simţit mult mai confortabil înterpretând această piesă. Poate fi câştigătoare!” – este una dintre părerilor fanilor din afara granițelor țării.

„Tocmai am ascultat câştigătoarea Eurovision 2020. Norvegia va vota anul acesta pentru România” sau „Nu înţeleg de ce românii o critică atât de mult. Sărăcuţa, probabil e epuizată după toată presiunea şi tot efortul depus. Susţineţi-vă reprezentantul! Salutări din Scoţia. Ne vedem în 2021 în Bcureşti sau în Cluj-Napoca”, sunt alte două comentarii pozitive la adresa artistei Roxen.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×