Ascultă și tu melodile cântate de Roxen care s-au calificat în Finala Naţională Eurovision

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
01/03/2020, 19:23
Ascultă și tu melodile cântate de Roxen care s-au calificat în Finala Naţională Eurovision
Ascultă și tu cele cinci melodii ale interpretei Roxen

Se anunță un spectacol de zile mari, duminică, 1 martie, în Finala Naţională Eurovision! Roxen, reprezentanta României la celebrul concurs european de muzică, va interpreta toate cele cinci melodii care s-au calificat în finală, iar telespectatorii vor putea asculta melodiile, apoi vor putea trece direct la vot.

Ascultă și tu cele cinci melodii ale interpretei Roxen

Fiecare melodie va avea propria sa poveste pusă în scenă de adevărați profesioniști, iar telespectatorii vor putea alege melodia preferată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

TVR şi Global Records au lansat cele cinci piese compuse pentru Roxen. „Alcohol You“, „Storm“, „Beautiful Disaster“, „Cherry Red“ şi „Colors“ sunt cele cinci piese pe care Roxen le va interpreta în finala Eurovision România 2020, care va avea loc pe 1 martie, la Sala Sporturilor din Buzău.

Publicul va avea un cuvânt greu de spus

Reprezentanta României la Eurovision 2020 va interpreta toate cele cinci piese, fiecare având un spectacol propriu, iar un juriu naţional şi telespectatorii vor desemna melodia câştigătoare, fiecare având 50% din decizie.

Televiziunea Română a schimbat în acest an mecanismul Selecţiei Naţionale Eurovision şi a ales să lucreze exclusiv cu o casă de discuri, Global Records, colaborare ce a dat naştere unui scandal.

O comisie de specialişti au ales-o pe Roxen, o puştoaică în vârstă de 20 de ani, să reprezinte România la concursul internaţional Eurovision 2020, care se va desfăşura în Olanda, în luna mai. Pentru vocea selectată au fost compuse şi dezvoltate mai multe piese, dintre care cele mai bune cinci vor intra în Selecţia Naţională.

Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. A participat la numeroase concursuri şi a ştiut mereu că muzica este calea pe care o va urma în viaţă.

Roxen s-a făcut remarcată în industria muzicală anul trecut, datorită colaborării cu producătorul Sickotoy pentru piesa „You Don’t Love Me“ (2019), care a ajuns rapid în topurile din ţară, dar şi la radiourile din străinătate.

Melodia sa a fost auzită în Franţa, Mexic, Statele Unite, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova, însumând peste opt milioane de vizualizăripe YouTube.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×