Români care au câștigat la loto. Ce au făcut cu banii!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/08/2018, 19:37
Români care au câștigat la loto. Ce au făcut cu banii!
Loto 6 din 49 rezultate de joi 6 septembrie 2018. Ai sanse sa devii milionar!

Românii care au câștigat la loto au avut un minut de inspirație, apoi le-au revenit sume cu care ar fi avut un trai decent chiar și nepoții lor! Vorbim despre românii care au devenit milionari în euro, după ce au câștigat la loto. Fie că vorbim despre loto 6 din 49, Joker sau 5 din 40, caștigul de la categoria a I-a este mai mereu foarte consistent și îi propulsează pe norocoșii câștigători în topul bogaților țării.

Odată intrați în posesia banilor, ține doar de ei dacă rămân sau nu în topurile respective. Ultimul milionar de la loto tocmai ce a intrat în posesia marelui câștig de la Joker. Vorbim despre cel mai mare premiu din istoria Joker, de peste 4,5 milioane de euro! Norocosul a dorit să rămână anonim, însă biletul câștigător a fost postat pe internet. Se poate vedea cu ochiul liber că bărbatul a fost la locul potrivit, în momentul potrivit, deoarece nu el a ghicit numerele norocoase de pe biletul de 7,3 lei, ci calculatorul, pentru că a ales două variante simple quick pick.

Mulți români care au câștigat la loto au văzut pe pielea lor că banii nu aduc fericirea

”Banii nu aduc fericirea”, spune un vechi proverb românesc și asta s-a adeverit, din păcate, în cazul multor oameni deveniți milionari după ce au câștigat la loto. În luna septembrie 2016, blestemul câştigului la loto a ajuns la Botoşani. Bărbatul de 62 de ani, care în 2015 a câştigat 339.000 de lei, după ce a nimerit numerele câştigătoare la Loto 5/40, a murit în spital la Iaşi, după două săptămâni de chin groaznic.

Citește și Cum să câștigi la loto. Sfaturi de la matematicieni 

Citește și Vrea să dea în judecată loteria care a făcut-o milionară! Ce a păţit cea mai tânără câştigătoare! GALERIE FOTO 

Pe 8 august 2016, agronomul din Santa Mare a fost implicat într-un accident, tocmai cu Volkswagen-ul Touran, maşina pe care o cumpărase din banii câştigaţi la loto şi la care visase ani la rând. Din motive rămase necunoscute încă, Gheorghe Ciubotariu a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbuz. În urma impactului, bărbatul a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Scos din autoturism de pompierii de la descarcerare, acesta a fost transportat la Iaşi, la Clinica de chirurgie toracică, unde a decedat.

Un alt caz este cel al lui Mihai Cazacu, care a câştigat în 2008, la Loto 6 din 49, 3,8 milioane de euro. În prezent a ajuns falit, toate firmele îi sunt în insolvenţă, a fost condamnat pentru că nu a mai putut plăti contribuţiile angajaţilor şi a fost bătut de interlopi din cauza unor datorii neachitate.

Blestemul averii a început pentru ieşeanul Mihai Cazacu, un mic afacerist, din judeţul Iaşi, în anul 2008. Atunci, bărbatul dădea lovitura vieţii lui reuşind să câştige marele premiu al categoriei 6 din 49 la Loto. Îşi umplea conturile cu nu mai puţin de 3,8 milioane de euro, bani cât să-i ajungă şi lui, şi fiilor şi nepoţilor. Acum, la doar câţiva ani de când l-a apucat pe Dumnezeu de un picior, Mihai Cazacu a ajuns la sapă de lemn. Averea i s-a dus pe investiţii neinspirate sau pe cheltuieli exorbitante, nejustificate.

Acum, ieșeanul a ajuns din nou sărac, sacul de bani câştigat la Loto complicându-i şi mai mult viaţa. Cazacu are deja două condamnări la activ, ambele pentru fapte comise după ce a devenit milionar în euro. Ieşeanul mai are în lucru un dosar, după ce s-a urcat băut la volan, şi mai este parte vătămată într-un dosar de violenţă, unde acuză că ar fi fost bătut de interlopi cărora le-ar fi datorat bani.

Și Daniel Neculai Amariei, din localitatea suceveană Baia, a a zis că l-a prins pe Dumnezeu de picior, după ce a câștigat la loto. Avea doar 17 ani când a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49, de 1,3 milioane de dolari. În trei ani, a ajuns la sapă de lemn.

Pentru că nu a ştiut să administreze mica avere, după mai puţin de trei ani, Daniel Neculai Amariei s-a trezit mujlt mai sărac decât era înainte de a da norocul peste el.  Din banii câştigaţi, suceveanul le-a cumpărat celor patru fraţi câte un apartament, iar restul banilor „a reuşit” să-i risipească pe afaceri falimentare, pe tot felul de maşini scumpe, precum şi pe petrecerile stropite cu cantităţi considerabile de băuturi alcoolice. Localnicii din Baia povestesc că toţi banii s-au dus rapid pe apa sâmbetei, deoarece tânărul a început „să-i arunce” în stânga şi-n dreapta. Daniel Neculai Amariei, fostul miliardar din Baia, nu a mai fost văzut de ani buni prin localitatea natală. Foştii lui consăteni nu mai ştiu mare lucru despre el, doar că locuieşte undeva prin Fălticeni, într-un apartament mai mult decât modest.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×