Vrea să dea în judecată loteria care a făcut-o milionară! Ce a păţit cea mai tânără câştigătoare! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
09/10/2017, 11:43
Vrea să dea în judecată loteria care a făcut-o milionară! Ce a păţit cea mai tânără câştigătoare! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Cel mai tânăr câştigător la loto din Marea Britanie a suferit atât de mult după ce a câştigat un milion de lire sterline, încât vrea să dea loteria în judecată! Mai mult, se jură ca nu va mai juca niciodată la loto! Jane Park avea doar 17 ani când a câştigat marele premiu, iar o mare parte din bani s-a dus pe proceduri de înfrumuseţare. În vârstă de 21 de ani acum, Jane a suferit şi o intervenţie estetică care i-a provocat chiar şi o septicemie, conform Daily Mail. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Tânăra, care a cheltuit 50.000 de lire sterline pe astfel de tratamente de înfrumuseţare, din suma de 1 milion de lire sterline câştigaţi în 2013, a dezvăluit la o emisiune televizată că se află în agonie de câteva luni. „Sunt puţin mai bine, dar nu grozav”, a declarat Jane la emisiunea britanică Morning Today. Ultima procedură, de lifting a posteriorului, a avut loc în Turcia şi ar fi costat 5.000 de lire sterline, conform zvonurilor din media. În urma acesteia, Jane ar fi avut o alergie severă, care s-a înrăutăţit în zilele următoare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Blestemul loteriei! Jane îi sfătuieşte pe tineri să nu joace!

Anterior, aceasta a declarat că are în vedere o acţiune în justiţie împotriva Loteriei, care „i-a plătit”, practic, toate aceste tratamente, deoarece, susţine aceasta, viaţa sa ar fi fost de multe ori mai bună dacă nu ar fi devenit milionară la o vârstă atât de fragedă.

Deşi s-a răzgândit în cele din urmă în legătură cu acţionarea în instanţă a loteriei, Jane Park, care locuişte acum în Scoţia, declară că încă mai regretă faptul că şi-a făcut public câştigul şi că nu va mai participa niciodată la o astfel de activitate. De asemenea, sfătuieşte tinerii să fie mai rezervaţi în legătură cu astfel de decizii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×