Româncă moartă în Italia, la doar 38 de ani! Martorii au rămas șocați!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/09/2018, 13:51
Româncă moartă în Italia, la doar 38 de ani! Martorii au rămas șocați! GALERIE FOTO
O romanca a murit in Italia, chiar pe strada! Femeia a cazut ca secerata

Nenorocirea s-a abătut asupra unei românce din Italia, care a murit pe data de 30 august, chiar pe străzile dintr-o localitate de provincie din Italia! Românca moartă în Italia avea doar 38 de ani!

Nimic nu anunța te urma să se abată asupra Getei Pavel. Femeia, mamă a unui copil, s-a trezit de dimineață și a plecat la șofat, deoarece se pregătea pentru obținerea persmisului de conducere. Instructorul a venit la ora stabilită, totul a mers perfect, românca și-a terminat ora de șofat și se pregătea să iasă din mașină. Și-a luat geanta, și-a luat la revedere, a închis portiera, a făcut câțiva pași, apoi s-a prăbușit ca secerată la pământ!

Citește și Viața bate filmul! Orfană româncă, bursieră la o universitate de top din Japonia

Citește și Imagini bombă cu vedeta româncă! A plecat în Italia să facă bani şi a ajuns pe site-urile de adulţi!

Românca moartă în Italia are un copil la grădiniță

Tragedia s-a produs în localitatea Canneto sull’Oglio, provincia Mantova, unde Geta Pavel locuia de mulți ani alături de fiul său, Marco. Instructorul a văzut-o și a încercat să îi ofere primul ajutor dar din păcate pentru femeie nu a mai fost nimic de făcut. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesul româncei.

Geta a lăsat în urmă un copil care merge la grădiniță și pe care l-a crescut singură după ce a divorțat de tatăl acestuia. Românca mai are un frate în Italia care locuiește în regiunea Veneto. Trupul neînsuflețit al româncei moarte în Italia a fost transportat la morga spitalului din localitate, în așteptarea rudelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×