Imagini bombă cu vedeta româncă! A plecat în Italia să facă bani şi a ajuns pe site-urile de adulţi!

Filon Stan   
în Femei frumoase
05/07/2018, 23:34
Imagini bombă cu vedeta româncă! A plecat în Italia să facă bani şi a ajuns pe site-urile de adulţi! GALERIE FOTO

Alexia Mell este o românca frumoasă, ajunsă mare vedetă în Italia, unde trăieşte de mai bine de 10 ani! Popularitatea sa a explodat atunci când a avut o relaţie cu căpitanul naţionalei de fotbal a Italiei, Francesco Totti, care a fost la un pas să-şi lase familia pentru românca focoasă.

Românca a vorbit despre relaţia sa cu fotbalistul chiar în timpul în care soţia lui era gravidă cu cel de-al doilea copil. Situaţia s-a complicat, iar cei doi amanţi au fost nevoiţi să renunţe la povestea de amor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Amanta româncă a lui Francesco Totti a ajuns pe site-uri destinate adulţilor!

Popularitatea ei a crescut şi mai şi de când poze nud cu ea au ajuns pe site-urile pentru adulţi. Alexia a pozat sexy pentru mai mulţi fotografi, însă munca acestora a ajuns pe mâna hakerilor, ca mai apoi să fie expuse pe site-uri frecventate doar de adulţi. Acest fapt însă nu i-a afectat relaţia cu iubitul ei, care i-a devenit între timp chiar soţ!

Închide ×