Româncă moartă în Germania sub ochii iubitului ei. Andrada a fost lovită de caruselul de la Oktoberfst, în Postdam

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 11:50
Româncă moartă în Germania sub ochii iubitului ei. Andrada a fost lovită de caruselul de la Oktoberfst, în Postdam GALERIE FOTO
Andrada se afla la muncă în Germania. Sursa foto - facebook

Românca moartă în Germania sub ochii iubitului ei se numea Andrada. Tânăra, în vârstă de numai 29 de ani, a fost lovită de caruselul de la Oktoberfst, în Postdam în timp ce se afla la muncă. Aceasta lucra alături de Grigore, iubitul ei chiar în parcul de distracţii în care a avut loc tragedia. Autorităţile germane au întârziat procedura și au anunțat destul de târziu identitatea victimei teribilului accident petrecut pe 29 septembrie.

Româncă moartă în Germania sub ochii iubitului ei

Andrada şi Grigore erau în tură în ziua nenorocirii şi verificau dacă barele de siguranţă ale celor care se urcaseră în caruselul de tip „playball” erau puse cum trebuie, pentru a evita un accident. Din păcate pentru fată, deodată caruselul a pornit şi românca a fost lovită mortal. A căzut imediat, chiar sub privirea lui Grigore care abia a apucat să se ferească. Zeci de clienţi, majoritatea minori, au privit şi ei îngroziţi tragedia.

Parchetul Potsdam a deschis un dosar de urmărire împotriva soţiei proprietarului caruselului, 67 de ani, a fiicei acesteia, 47 de ani, şi a fiului, 34 de ani, cu suspiciunea de ucidere din neglijenţă. Trebuie specificat că cele două femei se aflau în cabina de comandă a caruselului când acesta a pornit, deşi cei doi angajaţi români nu îşi terminaseră încă verificările. Grigore C avea să povestească plângând poliţiştilor că a avut timp să se urce pe unul dintre scaune, dar a văzut cum Andrada e lovită şi trântită pe panta caruselului.

Româncă moartă în Germania sub ochii iubitului ei. Carusel
Poliția a preluat cazul și cercetează împrejurările întâmplării. Sursa foto – facebook

Andrada a fost lovită de caruselul de la Oktoberfst, în Postdam

Fata era din Satu Mare și lucra cu acte în regulă la caruselul „Playball”. Conform martorilor, tânăra a fost aruncată aproximativ şase metri din carusel, fiind rănită mortal. Deși oamenii au solicitat imediat ajutor specializat, iar un echipaj medical a ajuns la locul accidentului în câteva minute, pentru româncă nu s-a mai putut face nimic. Medicii au încercat mai multe manevre de resuscitare, dar în cele din urmă au confirmat decesul.

După tragedie, parcul de distracţii din Potsdam a fost închis, însă va fi redeschis la începutul acestei săptămâni, cu excepţia caruselului care a ucis-o pe tânăra româncă. Acesta este cercetat în continuare de procurori.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×