Încurcate sunt căile dragostei! What’s Up a cunoscut-o pe Alice Badea, noua iubită, prin intermediul Siminei, fosta soție

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 09:04
Încurcate sunt căile dragostei! What’s Up a cunoscut-o pe Alice Badea, noua iubită, prin intermediul Siminei, fosta soție
What’s Up și actuala iubită, Alice Badea s-au cunoscut prin intermediul fostei soții, Simina Costea. Sursa foto: click.ro

What’s Up, pe numele său adevărat Marius Ivancea (30 de ani) a început o nouă relație la scurt timp după divorțul de Simina Costea. Fosta soție si actuala iubită, Alice Badea s-au cunoscut în trecut prin intermediul muzicii. 

What’s Up și Alice Badea s-au cunoscut datorită Siminei

What’s Up și Simina Costea au decis să meargă pe drumuri separate după 3 ani de căsnicie și 9 ani de relație. La scurt timp după despărțire cântărețul a început o frumoasă poveste de dragoste cu Alice Badea, o violonistă de 33 de ani pe care a cunoscut-o chiar prin intermediul fostei soții, Simina. Fosta soție este cea care a adus-o în echipă pe actuala iubită a artistului. 

Apropiații lui What’s Up au dezvăluit că Alice Badea a fost adusă în echipă de Simina Costea, fosta soție a artistului. „Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au declarat apropiații cântărețului, potrivit Cancan. Alice Badea este profesoară de muzică și co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, conform Click.

Alice Badea este o frumoasă violonistă în vârstă de 33 de ani
Alice Badea și What’s Up trăiesc o furmoasă poveste de dragoste la scurt timp după divorțul artistului. Sursa foto: starnow.com

Cine este Alice Badea, actuala iubită a cântărețului

Alice Badea, actuala iubită a lui What’s Up are un trup de zeiță și este pasionată de muzică. Frumoasa violonistă a colaborat cu cei mai mari artiști din România printre care se numără Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. 

Artistul și Simina au format unul dintre cele mai discrete cupluri ale showbiz-ului românesc și nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă. What’s Up a fost cel care a dat vestea despărțirii pe un cont de socializare. Alice Badea a mărturisit că nu a avut nicio legătură cu divorțul artistului.

„Da, sunt îndrăgostită de cineva, dar nu vreau să vorbesc despre asta. N-am mai avut o relație de mult timp, iar în ultima perioadă mă consideram mai cerebrală și mai rece.”, a declarat iubita lui What’s Up, conform  a1.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×