Cum arată soția lui What’s Up. Cântărețul tocmai ce a divorțat de ea după 9 ani de relație. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
12/08/2019, 18:25
Cum arată soția lui What’s Up. Cântărețul tocmai ce a divorțat de ea după 9 ani de relație. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată soția lui What's Up de care a divorțat recent

Un anunț foarte dificil a fost postat de îndrăgitul cântăreț What’s UP pe o rețea de socializare. Artistul anunță divorțul de soția sa, după o relație de 9 ani de zile! Cântărețul i-a mulțumit soției sale pentru clipele frumoase, dar și pentru cele din care au avut de învățat amândoi.

Cum arată soția lui What’s Up, de care a divorțat recent

Cei doi au ales să divorțeze și artistul roagă presa prietenii, haterii să nu le pună întrebări, momentan, deoarece totul este foarte recent și nici nu au apucat să difere exact ceea ce s-a întâmplat.

”Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

Cum arată soția lui What's Up de care a divorțat recent
Cum arată soția lui What’s Up de care a divorțat recent

Marius Ivancea și Simina s-au căsătorit în anul 2016

”P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a fost mesajul postat de What’s Up pe Instagram.

Marius Ivancea, solistul ce s-a făcut cunoscut drept WhatS Up, s-a căsătorit civil și religios cu Simina în august 2016, când nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×