Divorțul momentului în showbizzul românesc. Amna a confirmat despărțirea de tatăl copilului său

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/07/2019, 11:50
Divorțul momentului în showbizzul românesc. Amna a confirmat despărțirea de tatăl copilului său GALERIE FOTO
Amna a divorțat

Interpreta Amna a confirmat că a divorțat de soțul ei, după o căsnicie de 9 ani, și a confirmat astfel zvonurile lansate în presă. Cântăreața a postat un mesaj pe contul de socializare, în care a confirmat totul și a cerut discreție cu privire la acest subiect.

Cântăreața Amna a divorțat de soțul ei, după o relație de 9 ani

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, a scris Amna pe Instagram.

Amna, pe numele său adevărat Andreea Mușat, a fost căsătorită cu Cristi Mușat, alături de care are și un băiețel, David, în vârstă de 5 ani. Cei doi formau un cuplu de peste 9 ani.

Amna a divorțat
Amna a divorțat

Amna a devenit celebră cu hitul “Tell Me Why”

A devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt „Arme” – o colaborare cu What’s UP și „Fără aer” feat Adda.

Cristina Andreea Mușat s-a născut pe 24 martie 1984, în Slatina, județul Olt, România, dar a crescut în București. A studiat pianul și canto la Liceul George Coșbuc specializare bilingvă. Amna a absolvit facultatea de relații internaționale. Pe 12 august 2014, Amna a născut un băiețel pe care l-a numit David Cristian.

Primul single al Amnei “Tell Me Why” a avut succes național și internațional, ocupând locuri fruntașe în țări precum Polonia, Spania, Argentina, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador și Albania. În 2014 Amna a lansat un nou single, Fără aer, în colaborare cu Adda, pentru care au lansat și un videoclip la începutul lunii iunie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×