Antonia, fără ruşine! Cum s-a fotografiat cântăreaţa pe plajă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/07/2019, 09:53
Antonia, fără ruşine! Cum s-a fotografiat cântăreaţa pe plajă GALERIE FOTO
Cântăreața nu este o persoană pudică și pozează adesea în ipostaze incendiare. Sursa foto: facebook.com

Antonia este una dintre cele mai sexy femei din România. Iubita lui Alex Velea nu este deloc pudică și pozează adesea în ipostaze incendiare care iau mințile bărbaților. Cântăreața este mama a trei copii, dar are un corp superb pe care îl întreține la sala de fitness.

Antonia a pozat complet goală pe o plajă

Antonia (30 de ani) a fost declarată una dintre cele mai frumoase femeie din lume. Timp de 5 ani cântăreața a fost inclusă  de publicația independent Critics pe lista celor mai frumoase chipuri. Anul trecut cântăreața a ocupat locul 8 în topul celor mai sexy femei. În top se mai regăsesc Candice Swanepoel, Rihanna, Keira Knightley, Nina Dobrev, Gigi Hadid și multe alte staruri internaționale.

Antonia este mama a trei copii, dar semnele nașterii nu se văd pe corpul ei frumos. Cântăreața reușește să impresioneze de fiecare dată când apare în public nu doar prin ținutele pe care le poartă, dar și prin atitudine.

Iubita lui Alex Velea nu este deloc o persoană pudică și a pozat de nenumărate ori în ipostaze incendiare. Recent, Antonia a realizat o ședință foto incendiară pe plaja Corbu. Cântăreața a apărut nud pe coperta revistei Marie Claire România.

Antonia a pozat goală pe coperta revistei Marie Claire
Cântăreața nu este o persoană pudică și pozează adesea în ipostaze incendiare. Sursa foto: facebook.com

Antonia în top 100 cele mai frumoase femei din lume

Antonia a ocupat în anul 2017 locul 11 în topul celor mai frumoase femei din lume, iar anul trecut a mai urcat două locuri și a ajuns pe 8. Locul 1 în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume a fost ocupat în 2019 de cântăreața și dansatoarea de origine Taiwaneză Chou Tzuyu. Clasamentul include celebrități din toate domeniile: dans, sport, muzică sau actorie.

Cântăreța a primit multe oferte de a poza cât mai dezbrăcată, dar mereu a ales cu măsură. Toată lumea i-a văzut trupul perfect și trăsăturile pe care știe cum să le pună în valoare. Nu de puține ori Antonia a apărut pozând sexy arătându-și fundul, sânii sau alte părți ale corpului ei perfect. După ce a născut la treilea copil iubita lui Velea a ales să-și pună implanturi cu silicoane.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×