Antonia, fotografiată într-o ipostază provocatoare. Imaginea care a pus bărbații pe jar

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/06/2019, 20:35
Antonia, fotografiată într-o ipostază provocatoare. Imaginea care a pus bărbații pe jar
Antonia este una din cele mai de succes cântărețe de la noi. Sursa foto: FunAhead.wordpress.com

Antonia a postat o fotografie pe Internet care i-a băgat pe bărbați în boală. Cântăreața a primit multe aprecieri din partea fanilor, care au lăudat-o pentru că nu apelează la bisturiu pentru a fi frumoasă. Unul dintre admiratorii artistei a sfătuit-o să nu intre la dieta somaleză cum fac alte fete din showbiz-ul românesc și să își păstreze formele apetisante.

Antonia a încins mințile bărbaților cu o fotografie sexy

Poate că unul dintre secretele divei este relația cu Alex Velea, care îi oferă tot ceea ce își dorește. Cel mai important lucru, de altfel, pentru orice femeie este să se simtă fericită, iar dacă are o familie și o carieră de succes, asta se vede și pe chipul și aspectul fizic general. În urmă cu ceva ani, Alex Velea a dezvăluit de ce Antonia e atât de specială și ce l-a atras la ea.

Cântărețul a spus că partenera lui este mult mai frumoasă pe interior și e că păcat că nu mulți o cunosc pentru a vedea ce suflet minunat are. Velea a spus în cadrul show-ului Dansez pentru tine, acum mulți ani, că Antonia a reușit să îl schimbe în bine, să îl facă mai responsabil, să aprecieze mai multe anumite lucruri în viață.

Antonia, mereu o apariție sexy. Sursa foto: Instagram

Alex Velea: Antonia este frumoasă și pe interior

„Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior.

Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască ar fi umbrită de frumusețea interioară. Nu că simt că m-am schimbat în bine, m-a ajutat în absolut tot”, a spus Alex Velea în urmă cu niște ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×