Antonia și Alex Velea au recunoscut: ”Ne-a fost foarte greu, ne-am izolat de toți!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 09:42
Antonia și Alex Velea au recunoscut: ”Ne-a fost foarte greu, ne-am izolat de toți!” GALERIE FOTO
Antonia și Alex Velea au recunoscut că le-a fost greu după ce au recunoscut oficial că formează un cuplu

Antonia și Alex Velea au o poveste pătimașă de dragoste care a fost presărată cu multe. Deși puțini le dădeau șanse pentru a fi împreună și mai ales pentru a forma o familie, cei doi au trecut testul timpului și chiar și-au consolidat relația odată cu apariția băieților lor.

Cel mai iubit cuplu din showbiz a povestit, într-un interviu pentru viva.ro, cum a început totul. „Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și, o perioadă, nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat.

Antonia și Alex Velea au recunoscut că le-a fost greu după ce au recunoscut oficial că au o relație

Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a spus artistul.

Antonia și Alex Velea au recunoscut: ”Ne-a fost foarte greu, ne-am izolat de toți!”
Relația celor doi s-a consolidat după apariția copiilor lor

Cu toate acestea, situațiile celor doi au cântărit mult în relația lor, lucru pe care l-au descris amândoi ca fiind o greutate prin care au trecut împreună, în special de când și-au făcut publică relația. „Ne-a fost foarte greu, nu ne place să ne spălăm rufele în public, am considerat că lucrurile acestea trebuie să rămână intime până ne rezolvăm ambii problemele sau situațiile și nu am vrut să ieșim cu niciun fel de declarație, însă lumea ne-a tachinat și ne-a forțat mâna cu fiecare ocazie.

Antonia și Alex Velea au recunoscut: ”Ne-a fost foarte greu, ne-am izolat de toți!”
Chiar dacă puțini le dădeau șanse pentru a fi împreună și mai ales pentru a forma o familie, cei doi au trecut testul timpului

Când ne întâlneau, voiau să ne justificăm pentru ceva, dar noi nu aveam pentru ce să ne justificăm. Ne-am văzut mai departe de iubirea noastră. Da, a trebuit cumva să ne izolăm, n-am mai făcut parte din tot showbizul acesta, nu am mai fost atât de activi și atât de prezenți cum eram înainte, n-am mai fost la evenimente, n-am mai fost la petreceri, n-am mai fost la nimic. Am preferat să stăm doar noi doi în casă”, a declarat Alex Velea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×