What’s Up, plin de sânge şi tăiat pe faţă! Poveste de dragoste cu Ruby cu final sângeros. VEZI IMAGINILE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/11/2017, 21:40
What’s Up, plin de sânge şi tăiat pe faţă!  Poveste de dragoste cu Ruby cu final sângeros. VEZI IMAGINILE GALERIE FOTO

Continuă povestea de dragoste cu năbădăi a lui What’s Up şi Ruby. După ce au cucerit topurile muzicale cu “Nu pune la suflet” şi cu varianta în spaniolă a piesei “La tine”, cei doi cânăreţi au lansat clipul “A mea”. Single-ul este compus integral de What’s Up, iar videoclipul este regizat de Ionut Trandafir si produs de Radu Selaru.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Clipul redă în imagini o iubire pierdută, iar cei doi artisţi sunt protagoniştii. Prizonier al iubirii obsesive pe care i-o poartă lui Ruby, What’s Up este prins într-o casă veche ce sta să se prăbuşească şi apare plin de sânge şi tăiat pe faţă, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Whatzy + Ruby = Love. Pornind de la premiza asta, orice facem împreună ne împlineşte pe amândoi. Fiecare colaborare a noastra este specială şi aşa va fi mereu întrucât noi suntem mai mult decât prieteni, suntem ca fraţii, ne cunoaştem şi bucuriile, şi momentele triste, iar asta ajută şi în muzica noastră„, explică Ruby.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×