What’s Up a divorțat de Simina și deja s-a logodit! Cu cine se iubește cântărețul acum

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 18:35
What’s Up a divorțat de Simina și deja s-a logodit! Cu cine se iubește cântărețul acum GALERIE FOTO
What’s Up s-a logodit. Sursa foto: cancan.ro

What’s Up a divorțat de Simina, dar s-a și cununat! Nici au trecut două luni de când artistul s-a despărțit de soția lui, că și-a și găsit jumătatea, din nou! Cântărețul a avut o relație cu Simina timp de nouă ani, dar spune că nu se mai potrivea cu soția lui de ceva vreme.

What’s Up s-a logodit, la două luni după divorț

What’s Up a postat un mesaj prin care spune că nu și-a înșelat soția, ci a întâlnit-o pe noua sa iubită în urmă cu doar o lună de zile.

”De peste două luni şi jumătate am terminat o relaţie de nouă ani şi de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. Niciodată nu e prea devreme să te îndrăgosteşti. Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului. M-am despărţit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit şi da, nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine şi viaţa merge înainte. Numai bine tuturor“, a fost mesajul postat de What’s Up pe Instagram.

What’s Up s-a logodit
What’s Up s-a logodit. Sursa foto: okmagazin.ro

Artistul și-a anunțat divorțul, dar și noua relație pe rețelele de socializare

Anunțul divorțului a venit pe Facebook și a șocat pe toată lumea. ”Au fost nouă ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu, ca bărbat, să-ți ofer. 

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii și haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit nouă ani. Mergem mai departe. Numai bine tuturor!”, a scris artistul pe contul său de socializare.

Ei bine artistul se pare că a uitat-o destul de repede pe fosta lui soție, deoarece s-a implicat deja într-o nouă relație. Noua iubită a artistului este tot cântăreaţă şi l-a cunoscut pe What’s Up în urmă cu mai bine de un an, atunci când a lansat varianta live a piesei ”Doare“, interpretată alături de o orchestră.

Pe numele ei Alice Badea, tânăra cântă la vioară, iar atât ea, cât şi What’s Up şi-au tatuat recent pe deget un fluture, pentru a simboliza dragostea lor,potrivit jurnaliștilor de la clik.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×