Roman Kartsev a murit! Teatrul este din nou în doliu!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/10/2018, 14:27
Roman Kartsev a murit! Teatrul este din nou în doliu!
A murit Roman Kartsev! Indragitul actor avea 73 de ani

Actorul Roman Kartsev a murit fulgerător! Îndrăgitul actor rus s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani, însă cauza morții nu a fost făcută publică. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, deoarece actorul era bine și avea o sănătate de fier! De aceea, vestea trecerii sale în neființă a căzut ca un trîsnet asupra cunoscuților și fanilor săi.

Moartea actorului a fost confirmată de directoarea teatrului unde Roman Kartsev activa. Într-un interviu pentru RBC, directoarea teatrului, Natalia Zeromskaya, a declarat că data în care celebrul actor va fi înmormântat nu a fost făcută publică, scrie Libertatea.ro.

Roman Kartsev a jucat în nenumărate piese de teatru

Roman Kartsev, care s-a stins din viață miercuri, 3 octombrie, a fost un artist extrem de apreciat în Rusia. În 1962, el a jucat la tetrul Arkady Raikin și, până în 1987, a jucat la Muscovite Theater.

Zilele trecute ne-am despărțit de un adevărat titan! Charles Aznavour, celebrul cântăreț francez a fost găsit mort în cadă! Actorul se afla la reședința sa din localitatea Mouries. Autoritățile au spus că actorul a murit din cauze naturale, ca urmare a unei ”insuficienţe cardiorespiratorii”, a declarat procurorul din Tarascon, Patrick Desjardins.

Autopsia a avut loc la centrul din Nîmes şi a fost necesară pentru stabilirea cauzei decesului marelui Charles Aznavour. „Decesul a avut loc în dimineaţa zilei de 1 octombrie, survenind unui edem pulmonar acut responsabil de o insuficienţă cardiorespiratorie”, precizează comunicatul.

Citește și Doliu în presă! Tiberiu Condrea a murit

Citește și Liviu Vârciu, pe mâna medicilor! Actorul a împărtășit cu fanii momentele lui grele

Vecinii artistului au depus flori și lumânări la poarta locuinței sale. Cântăreţul şi actorul cu peste 70 de ani de carieră s-a stins, suscitând un val de tristeţe printre admiratorii săi din toate generaţiile.

Charles Aznavour a cântat pentru ultima dată la Osaka pe 19 septembrie şi trebuia să înceapă un nou turneu, pe 26 octombrie, la Bruxelles. ”Cu piese precum „Emmenez-moi”, „Je Me Voyais Déjà” sau „La Bohème”, eternul Charles Aznavour a traversat epocile, generaţiile şi frontierele”, scrie Le Figaro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×