Doliu în presă! Tiberiu Condrea a murit

în Stiri de ultima ora
25/09/2018, 12:19
Doliu în presă! Tiberiu Condrea a murit
Tieriu Condrea a fost răpus de o boală nemiloasă

Lovitură grea pentru presă de la anunțul decesului lui Tiberiu Condrea. Acesta s-a stins din viață marți dimineață, 25 septembrie. Din păcate, cea mai grea și nemiloasă boală i-a adus sfârșitul. O ciroză nonalcooică a fost fatală pentru cunoscutul jurnalist. Boala a evoluat foarte rapid, astfel că tratamentele medicilor nu l-au putut ajuta cu nimic.

Colegii din mass-media au încercat din răsputeri să caute un donator care să-i ofere un ficat cu grupa de sânge A2 sau 0. Transplantul nu a fost înfăptuit, lucru ce a dus la decesul ziaristului.

Tiberiu Condrea a fost răpus de boală

Tiberiu Condrea a decedat marți, 25 septembrie, în urma unei ciroze nonalcoolice. Doar transplantul unui ficat nou l-ar mai fi putut să rămână în viață.  Jurnalistul avea 43 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Din păcate, s-a stins din viață la Spitalul de Urgență din Focșani, la ora 08:15. Boala de care a suferit nu i-a mai dat nicio șansă la, evoluând extrem de rapid. Tiberiu Condrea a fost corespondent local al Pro Tv și Realitatea Focșani.

Doliu pentru presă

Dănuț Pușcașu

Unul dintre cei mai vechi și respectați jurnaliști ai Agenției Naționale de Presă Agerpres a decedat în 2017. Acesta avea 49 de ani și o experiență de 22 de ani la Agerpres. Perioadele în care a activat a fost 1990-1997 și 2002-2017. Jurnalistul a fost: operator, telex și operator PC, reporter, redactor și editor.

Ionuț Groza

Unul dintre cei mai apreciați jurnaștiți a decedat. Acesta a realizat la TVR Timișoara reportaje, filme documentare și anchete. A mai prezentat, moderat și produs emisiuni diverse de actualitate, a realizat duplex-uri în Telejurnalele Române.

Laura Cătălina Barbu

Jurnalista a decedat din cauza unei boli nemiloase. Laura Barbu a lucrat mult timp în presa constănțeană dar și în presa din București. Aceasta a fost realizator de televiziune la Neptun TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×