Robert Turcescu, un nou atac la Moise Guran: „N-are scrupule și nici rușine”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 11:12
Robert Turcescu, un nou atac la Moise Guran: „N-are scrupule și nici rușine”
Robert Turcescu, un nou atac la adresa lui Moise Guran *foto: facebook PMP

Fostul jurnalist și actual deputat al PMP, Robert Turcescu, continuă cu o nouă tiradă la adresa lui Moise Guran, după ce acesta a decis să intre în politică în USR-Plus.

Turcescu l-a făcut cu ou și oțet pe Moise Guran după ce în spațiul public a apărut informația că fostul jurnalist Europa FM ar fi moderat dezbaterea prezidențială la care a participat și Dan Barna, chiar dacă acesta ar fi fost la acel moment consilier pentru Alianța USR-Plus.

Robert Turcescu, încă un atac la adresa lui Moise Guran

Robert Turcescu l-a acuzat de ipocrizie pe Moise Guran după ce a moderat dezbaterea dinaintea turului întâi la prezidențiale la care au participat Dan Barna (USR Plus), Theodor Paleologu (PMP) și Kelemen Hunor (UDMR)

„Deci cum?! Guran il consilia pe Barna si tot el modera dezbaterea prezidențială de la Europa FM unde era prezent si Barna?! Tare, frate, foaarte tare, ăsta face carieră in politică, n-are scrupule si nici rușine”, a scris pe facebook Robert Turcescu.

Nu este primul atac al lui Robert Turcescu la adresa lui Moise Guran. Fostul realizator tv a mai spus despre jurnalistul Europa FM faptul că emisiunea pe care o modera la radio devenise greu de suportat.

„Nu pot decit sa mă bucur ca Moise Guran pleacă din presa: mi-era o milă de emisiunea „Romania in direct”, in ce hal ajunsese… Acu’ nu știu ce-o sa se aleagă de USR, dar nici nu ma framîntă”, a scris Robert Turcescu.

Moise Guran a recunoscut că ar fi colaborat cu USR Plus încă de când era jurnalist

Cel care a dat în vileag apropierea dintre Moise Guran și liderii USR Plus este chiar fostul jurnalist. Acesta susține că i-a ajutat pe politicieni cu programele de partid, chiar și din calitatea de jurnalist:

„Ofertă pe care am refuzat-o, n-am considerat că este un conflict de interese dacă lucrez cu ei și din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, și cu USR și cu PLUS. Programele lor sunt compatibile, precum roțile dințate. M-am gândit că cele două partide ar trebui să aibă programe compatibile tocmai în vederea fuziunii lor”, a spus Guran, la o conferința de presă în care s-a aflat alături de Barna.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×