Robert Turcescu, reacție acidă la adresa lui Moise Guran, după ce a intrat în USR: „Mi-era o milă de emisiunea lui”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 11:05
Robert Turcescu, reacție acidă la adresa lui Moise Guran, după ce a intrat în USR: „Mi-era o milă de emisiunea lui”
Robert Turcescu l-a criticat pe Moise Guran după ce a intrat în USR *foto: facebook

Fostul jurnalist Robert Turcescu, în acest moment deputat PMP, a avut o reacție controversată după ce Moise Guran a decis să plece din presă și să se alături celor de la USR Plus. Turcescu susține că se bucură că Guran a făcut acest pas, întrucât nu era deloc mulțumit de „halul” în care a ajuns emisiunea pe care Moise o avea la Europa FM.

Robert Turcescu, reacție bizară după decizia lui Moise Guran de a intra în politică

După ce a aflat că Moise Guran a decis să lase presa pentru politică, fostul realizator tv a scris pe facebook:

„Nu pot decit sa mă bucur ca Moise Guran pleacă din presa: mi-era o milă de emisiunea „Romania in direct”, in ce hal ajunsese… Acu’ nu știu ce-o sa se aleagă de USR, dar nici nu ma framîntă”, a scris Robert Turcescu.

Comentariile celor care Îl urmăresc pe Guran pe facebook au fost împărțite. O bună parte dintre internuați nu au fost de acord cu Robert Turcescu: „Ce atitudine de bully ai”, ”Cu siguranța Guran va face in politica mai mult decât au reușit alți foști securiști/ jurnaliști/ politicieni”, ”Nu va supărați dn Turcescu !!! Însă PMP nici nu știe dacă mai face 5% fără Basescu !! V-ați face mai bine griji de PMP decât cine intra și iese din USR!!”

Moise Guran, declarații după ce a intrat în USR Plus

Informația că Moise Guran ar putea să intre în politică, în rândurile celor de la USR Plus, a apărut la începutul acestei săptămâni și a fost confirmată în direct, la Europa FM, chiar de către jurnalist. Moise a explicat de ce a ales să intre în politică:

„Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară. Acesta este ultimul mesaj pe care vi-l dau în calitate de jurnalist și este o explicație pentru dumneavoastră, cei care mă urmăriți de atât amar de ani”, a anunțat Moise Guran, în direct la Europa FM.

„Așa că, da intru în politică. Las totul în urmă, definitiv, căci nu există cale de întoarcere la meseria pe care am făcut-o până acum, pentru a merge acolo unde se iau decizii. Am comentat de pe margine suficient, am dezbătut idei, le-am susținut și am insistat pe ele până la obsesie uneori, am insistat să mă contraziceți și să gândiți critic, cu propria minte, ceea ce vă spun eu sau alții ca mine, acum cred că este nevoie și de mine și de tine acolo unde ideile devin realitate”, a mai explicat Guran.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×