Robert Negoiță, discuții avansate cu USR! „Şi pentru mine USR a însemnat o speranţă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 14:57
Robert Negoiță, discuții avansate cu USR! „Şi pentru mine USR a însemnat o speranţă” GALERIE FOTO
Robert Negoiță a discutat intens cu cei din USR. Sursa foto - hepta.ro

Robert Negoiță a recunoscut că a avut discuții avansate cu USR! S-a întâmplat lucrul acesta nu ca să intre în partidul condus de Dan Barna, ci pentru a le explica cum se face un alt gen de politică.

Robert Negoiță, discuții avansate cu USR!

„Şi pentru mine USR a însemnat o speranţă. Vă recunosc faptul că am avut discuţii cu reprezentanţi ai USR, în mai multe rânduri, nu ca să intru în USR. Le-am spus o chestiune.

USR, care se pretinde un partid modern, care face un alt fel de politică… Cum e posbil domnule? Că eu vorbesc de PSD că plătesc bani publici fără procedură, fără transparenţă. Şi USR la fel.

„Şi pentru mine USR a însemnat o speranţă”

Cheltuie milioane de euro, fără nicio procedură şi fără transparenţă. Am văzut şi eu o monitorizare şi chiar am văzut că, în conferinţa care a avut loc în Sector 3, când s-a ales acolo ce s-a ales între ei, s-au acuzat de contracte cu partidul pe bani publici.

Doamne fereşte să nu fie mai rău decât PNTCD-ul!”, a declarat Robert Negoiță la DCNews. Primarul Sectorului 3 a declarat de curând că îşi doreşte normalitate în PSD, pentru a reveni în acest partid şi l-a criticat pe Mihai Fifor care la un moment dat a semnat pentru ca Liviu Dragnea să fie îndepărtat de la conducerea social-democraţilor, apoi a afirmat că nu el a semnat.

”Ce s-a întâmplat şi se întâmplă în continuare în partid este o chestiune care mă face să nu fiu foarte optimist. A fost o chestiune publică faptul că au criticat suspendarea pe care tot dânşii au dat-o, din presă am aflat, am gândit la chestiunea asta.

Este partidul din care am făcut parte o lungă perioadă, aici m-am format în politică, am avut multe de învăţat, din nefericire multe din categoria ce nu ar trebui să fiu şi ce nu ar trebui să fac, dar si din categoria aspectelor pozitive.

La fel de adevărat este că în ultimii ani, aşa cum am spus, am avut parte de foarte multe dezamăgiri. Aproape că nu găsesc un argument sau un moment de satisfacţie pe care să îl fi trăit datorită apartenenţei la acest partid. De aceea am spus, ok, de acord, am fost invitat, mulţumesc pentru invitaţie.

Suntem hotărâţi să promovăm normalitatea? Am văzut că s-au făcut speculaţii că vezi doamne preiau mesaje de la prezidenţiale. Să ştiţi că nu este tocmai adevărat. Chiar i-am spus şi domnului preşedinte că pe mine m-a atins foarte mult cu acest mesaj.

Eu vorbesc de normalitate şi de normalizarea societăţii şi a ţării mult înainte de campania prezidenţială.Este un obiectiv în care chiar cred. Dacă au făcut studiu de piaţă atunci când şi-au ales mesajul pot să spun că am făcut parte dintre cei care militează cât se poate de activ şi cât de poate de ferm acest obiectiv”, a declarat Robert Negoiţă la Digi 24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×