Dan Barna, criticat după ce au avut loc noi excluderi din USR, în filiala din Deva

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 13:52
Dan Barna, criticat după ce au avut loc noi excluderi din USR, în filiala din Deva
Dan Barna, criticat după un nou val de excluderi din USR *foto: facebook Dan Barna

În ultimul sondaj al celor de la Europa FM, USR este cotat la un modest 11% pentru luna decembrie 2019, după ce în vară ajunsese la 21%, după rezultatul surprinzător de la alegerile europarlamentare.

Cu toate acestea, procentajul mai slab obținut de Dan Barna la alegerile prezidențiale, refuzul de a intra la guvernare după moțiunea de cenzură, dar și scandalurile care au măcinat USR-ul pe final de an au erodat încrederea românilor în acest partid.

Iar noul an nu face excepție pentru al treilea cel mai important partid din țară. Astfel, echipa lui Dan Barna, cea care le-a eliminat din partid pe Oli Ardelean și Claudia Postelnicescu, apelează în continuare la astfel de tertipuri pentru a da afară contestatarii.

Apropiații lui Dan Barna, acuzați că au dat afară mai mulți oameni de la filiala Deva

Un mesaj publicat pe grupul intern al USR arată că practicile echipei Dan Barna au devenit uzuale și pentru apropiații din teritoriu. AStfel, nu mai puțin de zece membri ai USR Deva au fost excluși din partid iar alți nouă suspendați.

„La Deva BJ (n.red.: Biroul judeţean) a jubilat: 10 excluderi şi 9 suspendări…Eu, bineînţeles, sunt exclusă… În 31.12 BJ a dat o decizie nestatuară în întregime, pe care am contestat-o şi căreia i-am cerut anularea, la BN (n.red.: Biroul Naţional)… Iar azi, a 6-a zi după decizia precedentă, 19 membri ai USR Deja au fost executaţi dintr-o singură lovitură, sub îndrumarea şi protecţia echipei Barna…

Am cerut amânarea judecării sesizărilor penibile până la primirea răspunsului BN, sau până la venirea raportorilor, dar graba era mare…Dan Barna unde eşti? eşti mulţumit? Asta e tot…noate bună USR!”, scrie unul dintre cei excluși pe grupul intern al USR, potrivit adevarul.ro.

Dan Barna, acuzat că „dezbină în loc să unească”, după excluderile de la USR Deva

Dan Barna a fost din nou ținta criticilor din partid, chiar dacă implicarea lui în decizia filialei din Deva este greu de demonstrat.

„Înţeleg că la Hunedoara în seara asta s-au aplicat 10 excluderi şi 9 suspendări. Nu văd cum genul ăsta de decimare a unei filiale poate avea ceva de-a face cu spiritul şi valorile USR. Nu văd altceva decât echipa Barna continuând jihadul intern în timp ce partidul e în picaj. Am spus cu subiect şi predicat în decembrie majorităţii din BN că în ritmul ăsta or să ducă partidul sub pragul electoral.

Am propus şi soluţii dar se pare că EB ţine morţiş să joace totul sau nimic cu munca de ani de zile a mii de oameni. Îmi place să cred că mai există niscaiva raţiune între cei 13, dar momentan nu o văd. O s-o mai caut, dar ceasul ticăie. An Nou Fericit tuturor şi mintea românului cea de pe urmă”, se arată într-un alt mesaj de pe grupul intern al USR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×