Rezultate Academia de Poliție 2019. Când apar primele notele la avizier și online

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 16:10
Rezultate Academia de Poliție 2019. Când apar primele notele la avizier și online GALERIE FOTO
Candidații află rezultatul atât la avizier, cât și online. Sursa foto - facebook

FANATIK îți spune tot ce trebuie să știi despre rezultatele de la examenul pentru Academia de Poliție 2019. Astfel, conform înscrierilor sunt câteva mii de candidați care aspiră să devină polițiști. Toți aceștia vor susține la finalul lunii iulie și începutul lui august testele pentru admiterea la Academie. Calendarul probelor a fost deja publicat, aflaţi acum când se afișează rezultatele și când se depun contestațiile.

Rezultate Academia de Poliție 2019

Este bine de ştiut că admiterea la Academia de Poliție se desfăşoară în două etape. Etapa I, cea care constă în probele eliminatorii. Aici sunt incluse examinarea medicală și proba sportivă. În etapa a II-a avem proba de evaluare a cunoştinţelor. Vă readucem aminte că înscrierea candidaților pentru admiterea la Academia de Poliție 2019 a avut loc în 22 și 23 iulie, iar începând din data de 26 iulie au loc probele de examen

Cele medicale și sportive se desfăşoară din 26.07 până pe 03.08.2019. Afișarea listei candidaților admiși pentru susținerea probelor scrise și repartiția acestora pe serii de concurs se face pe 05.08.2019. Susținerea probelor scrise începe pe 06.08 şi se termină două zile mai târziu, pe 08.08.2019, începând cu ora 09.00. Afișarea rezultatelor provizorii la probele scrise are loc pe 10.08.2019, atât la avizierul școlii cât și online, pe site-ul academiei de poliție.

Rezultate Academia de Poliție 2019. Rezultate
Candidații sunt pregătiți pentru examenul de la Academia de Poliție. Sursa foto – facebook

Când apar primele notele la avizier și online

Pentru cine este interesat, depunerea contestațiilor la probele scrise se face pe 11.08.2019. Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultate finale are loc pe 13.08.2019, pentru ca prezentarea candidaților declarați ”admis” în vederea efectuării măsurătorilor pentru uniformă  să se întâmple pe 14.08.2019. După afişarea rezultatelor cu punctajele obţinute la probele de concurs (liste provizorii – cu ierarhizarea candidaţilor, generate după admitere) candidaţii pot formula şi depune contestaţii numai cu privire la proba de evaluare a cunoştinţelor, în ceea ce privește baremul de corectare sau corectitudinea numărării și consemnării punctajului obținut pentru propria lucrare.

Contestaţiile vor fi adresate Comisiei de Admitere pe Facultate la care candidatul a susţinut proba de concurs şi se depun la Compartimentul Relaţii cu Publicul.
Termenul de depunere a contestaţiei este de 24 de ore de la data şi ora afişării rezultatului cu punctajul obţinut la probele de concurs.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×