Un arădean, prins de poliție în timp ce alerga printre mașini gol de la brâu în jos!

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri mondene
13/05/2019, 18:26
Un arădean, prins de poliție în timp ce alerga printre mașini gol de la brâu în jos!
Un arădea a fost prins alergând în pielea goală printre mașini de către Poliția Locală. *foto: facebook

Weekend greu de muncă pentru poliția locală din Arad. Oamenii legii din cadrul serviciului de ordine publică și circulație au avut parte de un sfârșit de săptămână agitat. Pe lângă sancțiunile obișnuite care privesc fumătorii în locurile de joacă sau consumatorii de băuturi alcoolice în spațiul public, cei de la poliția locală arădeană au avut și un caz mai puțin obișnuit. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani care alerga printre mașini… gol.

Poliția Locală din Arad a avut de lucru în ultimul weekend

Într-o postare amuzantă de pe pagina Direcției Generale a Poliției Locale din Arad, aceștia au povestit toate cazurile de care au dat în ultimele zile: „Inspirați, pesemne, de razele de soare din ultimele zile, unii dintre arădeni și-au manifestat bucuria în moduri nu tocmai demne de laudă. În timp ce câțiva dintre ei au considerat că o țigară fumată în aer liber, în locul de joacă pentru copii, poate fi mai savuroasă, alții s-au protejat de temperaturile ridicate consumând băuturi alcoolice pe domeniul public.”

„Pe câțiva dintre arădenii luați la întrebări de polițiștii locali, căldura de afară i-a inspirat să se ia la harță, iar practicantele celei mai vechi meserii au salutat venirea sezonului cald ieșind la aer curat, în căutare de noi clienți. Proprietarii unora dintre câinii ieșiți la plimbare pe Faleza Mureșului s-au bucurat de vremea caldă atât de mult încât și-au uitat acasă recipientele necesare colectării dejecțiilor patrupedelor. Un bolnav psihic a fost găsit pe străzi de polițiștii locali și predat familiei, cazul său fiind preluat de Poliția Națională”, au povestit oamenii legii, care au anunțat că au dat 24 de amenzi.

Un bărbat din Arad, prins în pielea goală prin trafic

Cel mai bizar caz a fost însă cel al unui bărbat din Arad care a fost prins în timp ce alerga în pielea goală, de la brâu în jos, printre mașini: „Mai curajos decât toți ceilalți, un arădean în vârstă de 20 de ani s-a lepădat de haine și a reușit performanța unui veritabil maraton în pielea goală printre participanții la trafic, ziua în amiaza mare”.

Bărbatul a fost în cele din urmă internat la o unitate sanitară din apropiere: „Urmărit și imobilizat de polițiștii locali acesta a fost escortat la Spitalului de Psihiatrie de pe strada Octavian Goga”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×