Rezolvarea subiectelor de la BAC 2018 toamna, la istorie

Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
22/08/2018, 16:25
Rezolvarea subiectelor de la BAC 2018 toamna, la istorie
bacalaureat sesiunea de toamna 2018

Cum se Rezolva subiecte de la BAC 2018 toamna, la istorie! Examenul de Bacalaureat 2018 a continuat, miercuri, cu proba obligatorie a profilului. Matematică pentru cei de la profilul real și Istorie pentru cei de la uman.

Recent au fost publicate baremul şi modul de rezolvare al probelor la examenul de istorie al Bacalaureat 2018.
Primele rezultate vor apărea în data de 4 iulie, până la ora 12:00. După acestea vor urma depunerea contestaţiilor, inclusiv pentru proba la matematică, între orele 12:00 şi 16:00.

Elevii vor susţine joi ultima probă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere, în funcţie de specializare.

Rezolvarea subiectelor de la BAC 2018 toamna, la istorie
subiect istorie sesiune de toamna bacalaureat 2018

Citeşte şi: Reacția de milioane a lui Rareș Bogdan, la auzul tentativei de asasinat dejucată de Liviu Dragnea!

Citeşte şi: Stefan Karl Stefansson a murit la 43 de ani. Actorul era cunoscut pentru rolul din „Lazy town”

Rezolvarea subiectelor de la BAC 2018 toamna, la istorie. Contestaţiile vor fi soluţionate între 5 şi 8 iulie, iar rezultatele finale ale Bacalaureatului 2018 vor fi afişate pe data de 9 iulie. Rezultatele acestor contestaţii finale de la BAC vor fi afişate, atât la intituţii de învăţământ , cât şi pe site-ul principal bacalaureat.edu.ro. Toţi elevii care nu au promovat examenul maturităţii din prima sesiune, s-au înscris în perioada 10-13 iulie pentru a doua sesiune de examen.

Emoţii mari pentru cei ce susţin examenul maturităţii! Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat a luat sfârşit, miercuri, cu ultima probă, cea obligatorie a profilului. Matematică, pentru cei de la real, iar pentru cei de la uman, istorie. Primele rezultate vor fi afişate pe 1 septembrie. A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019 a început luni, cu proba la Limba şi Literatura Română. Ultima probă a fost cea la alegere. Probele orale au început cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Acestea se vor desfăşura pe 24 şi 27 august. Peste 45.000 de candidaţi s-au înscris la sesiunea a doua a BAC-ului. Ministerul Educaţiei Naţionale a pus la dispoziţie linia TELVERDE 0800801100 pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul examenului. Aceasta va fi disponibilă în perioada 20-23 august, între orele 8:00-16:00. Vineri, 24 august, între orele 8:00 şi 14:00. Tinerii şi părinţii lor vor simţi cele mai mari emoţii în ziua în care vor fi aşezate primele rezultate ale examenului maturităţii. Toate acestea vor fi făcute publice pe bacalaureat.edu.ro.

Când se afişează rezultatele la Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

Rezultatele la Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Toți cei care cred că nu li s-au acordat punctajul potrivit celor scrise în lucrări, vor afla notele finale reevaluate pe 6 septembrie. Atunci va fi afișarea rezultatelor finale la Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Rezultatele la BAC 2018, vor fi afișate pe site-ul oficial al Ministerului Educației, pe 1 septembrie, până la ora 12:00. Prima oară, notele vor apărea pe site-ul bacalaureat.eudu.ro. Ulterior, vor fi afișate și în centru de examen. Contestațiile se vor depune în aceeași zi între orele 12:00-16:00. Comisia a doua care va corecta lucrarile va stabili notele în urma reevaluărilor dintre 2 și 5 septembrie.

Pentru a putea fi declarat oficial promovat, absolventul de liceu trebuie să îndeplinească unele condiții. Acesta trebuie să susțină toate probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale și trebuie să susțină toate probele scrise, obținerea minimă este de nota 5 la fiecare dintre acestea. Media tuturor probelor trebuie să fie minim 6. Orice candidat este eliminat dacă este prins că vorbește cu colegul său sau cu persoane din exteriorul sălii. Dacă transmite foi între el i colegul său, ciorne, lucrări, notițe sau materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea unui subiect. Elevul poate fi eliminat din sala de examen a examenului de bacalaureat pentru comunicarea în interior sau cu exterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×