Revenire spectaculoasă la Bravo, ai stil! O concurentă îndrăgită reintră în competiție

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/04/2019, 19:09
Revenire spectaculoasă la Bravo, ai stil! O concurentă îndrăgită reintră în competiție GALERIE FOTO
Revenire neașteptată la Bravo, ai stil!

Bravo, ai stil, oferă o nouă șansă unei concurente! Tânăra va avea ocazia să reintre în competiție și să joace ultima carte. Aspirantele celei mai stilate femei din România vor avea parte de mari emoții în seara aceasta, la orele 23:00. Anunțul făcut de Ilinca Vandici le-a făcut să se gândească de două ori la ținuta, povestea și momentele pregătite pentru gala ce vine cu pași repezi.

Revenire neașteptată la Bravo, ai stil!

Bravo ai stil oferă o șansă unică unei concurente! O fostă participantă are ocazia să ia totul de la 0 și să vină cu forțe noi în competiția stilului. Anunțul făcut de Ilinca Vandici le aduce concurentelor deja existente în show o altă perspectivă și o mai multă exigență asupra momentelor pregătite care speră să impresioneze. Tinere vor fi luate prin surprindere.

“Am mari surprize pentru voi, porțile acestei competiții se deschid din nou, pentru cine anume, veți vedea curând. Dacă în unele cazuri acest concurs este extrem de dur, cu fiecare dintre voi, prin ceea ce implica el, alteori, este extrem de blând și îi place să ofere o șansă; o șansă celor care o merita, evident”, arată anuntul Ilincăi Vandici, înainte ca tânara fotă concurentă să defileze, din nou, în fața juraților.

Bravo, a stil aduce o concurentă veche
Bravo, a stil aduce o concurentă veche

Eliminare cu scandal

Cătălin Botezatu a fost scos din minți de către o concurentă. Nici vestimentația nu a fost pe măsură, dar, nici caracterul său, care au poftit-o afară din competiție. Notele ei au fost: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu – 2. Cristina P. a plecat din show cu mari discuții. “Este o manipulare a maselor”, a strigat juratul emisiunii difuzate de Kanal D.

O altă surpriză legată de Bravo, ai stil, a fost în legătură cu alegerea politică a uneia dintre cele mai controversate, al fel cum a fost și Cristina P., care și-a atras multe critici. Silvia a intrat în politică! ”Eu relatez ca intru in politica cu @proromania , iar voi…, voi faceti ce vreti”, a scris Silvia Popescu pe Instagram. De asemenea, și Denisa Potecaru a postat aceeași fotografie în dreptul căreia a notat: ”Da, avem optiune politica! Cea mai rapida si corecta solutie! Doar doi dintr-o organizatie fresh si patrioata… si noi doua!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×