Emisiunea Bravo, ai Stil – joi, 28 martie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/03/2019, 21:03
Emisiunea Bravo, ai Stil – joi, 28 martie GALERIE FOTO
Bravo, ai Stil, ediția de joi, 28 martie

Ediția de azi este o premieră în istoria show-ului Bravo, ai Stil! Azi, 28 martie, 9 băieți vor concura cu participantele deja existente în emisiunea stilului. Acestea au avut o temă, aceea de a aduce un băiat cu care să se completeze la ținută și poveste. În episodul precedent, Alexandra, una dintre cele mai controversate concurente prin felul său de a fi, a părăsit show-ul. Din păcate, ediția în care le-a spus adio telespectatorilor a fost cea în care a dezvăluit o poveste tristă.

Live Stream Online Kanal D emisiunea Bravo, ai stil – joi, 28 martie

Bravo, ai Stil aduce azi o premieră surprinzătoare pentru fanii emisiunii. Nouă băieți vor intra în show-ul cel mai urmărit de stil din România. Aceștia vor urma să fie jurizați împreună cu câte o fată, cea cu care și-a asortat ținuta și povestea.

“Concurentele au avut o temă pentru astăzi, nu întâmplător sunt în această formulă. Fiecare a avut de adus câte un băiat, că este iubit, prieten, dar un lucru important este dat de faptul că ținutele lor trebuie să facă parte din aceeași poveste”, anunță Ilinca Vandici în începutul ediției din seara aceasta.

Premieră în ediția de azi, 28 martie
Premieră în ediția de azi, 28 martie

Alexandra, concurenta care a uimit juriul, a părăsit competiția

Alexandra a fost una din cele mai controversate concurente, dar, cu toate acestea, a fost extrem de votată și iubită în mediul online. Din păcate, norocul pentru ea s-a terminat. În ultima sa apariție a ales să povesteasca o întâmplare care a făcut-o să vadă viața cu alți ochi. „Povestea mea din această seară este, de fapt, realitatea pe care o trăiesc. Am trecut printr-un incident în seara în care m-am întors acasă, după Gală.

Am fost victima unui accident rutier, șoferul taxiului în care mă aflam l-a provocat. Am încercat să vin săptămâna aceasta la filmări, cu toate că mi s-a recomandat să nu vin. Eu sunt sigură că o să trec cu bine peste asta. Acestea momente prin care am trecut m-au făcut să îmi dau seama cât de importantă este viața și că trebuie să o prețuim mai mult”, a povestit aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×