Cătălin Botezatu a dat afară din platou o concurentă de la Bravo, ai stil: “Ne-ai insultat”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/03/2019, 17:42
Cătălin Botezatu a dat afară din platou o concurentă de la Bravo, ai stil: “Ne-ai insultat” GALERIE FOTO

Cătălin Botezatu a fost scos din minți de către o concurentă de la Bravo, ai stil. Din păcate, se pare că juratul s-a simțit ofensat de cele petrecute în platou, așa că a considerat că este mai bine să părăsească pentru un moment emisiunea de stil. Jurații au așteptări din ce în ce mai mari, așa că se doresc momente de excepție în gale și vestimentații alese. Designer-ul cunoscut a intervenit într-o discuție mai aprinsă dintre concurentă și Raluca Bădulescu și a liniștit apele poftind-o afară..

Cătălin Botezatu i-a cerut unei concurente de la Bravo, ai stil să părăsească platoul

Cătălin Botezatu s-a săturat de momentele impertinente care pare că își fac din ce în ce mai mult apariția la Bravo, ai stil, așa că s-a enervat la culme și i-a cerut concurentei să plece. Despre Corina este vorba, una din cele mai votate și cele mai apreciate în cadrul show-ului.

Din păcate, ediția trecută nu i-a adus atât de mare succes, astfel că atitudinea ei nu numai că nu a fost apreciată, dar a fost totalmente blamată, mai ales că a sfidat poziția juraților. „Ce vrea să însemne obervația asta, Corina? Te-am auzit mai devreme ce ai bombănit. Măi, Corina, uite care este treaba: tu nu ești Dumnezeul modei (…) De ce să mă obligi pe mine să îmi placă ceea ce faci tu?”, spune, enervată, Raluca.

 Corina a fost dată afară din platoul Bravo, ai stil de către Cătălin Botezatu
Corina a fost dată afară din platoul Bravo, ai stil de către Cătălin Botezatu

Corina l-a scos din minți pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu i-a cerut Corinei să părăsească platoul de la Bravo, ai stil, după ce a comentat la jurizarea sa. Din păcate, în ultimele ediții pare că aceasta a atras câteva antipatii în ceea ce îi privește pe jurați. ”Domnișoară, afară! Nu ai voie să te adresezi unui jurat în felul ăsta! Ne-ai insultat inteligența cu acest moment penibil, drept pentru care te rog să părăsești platoul (…) Ieși afară din studio!”, spune nervos Cătălin Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×