Alina Eremia, noul membru din juriul Bravo, ai stil: „Am foarte mari emoţii”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 16:10
Alina Eremia, noul membru din juriul Bravo, ai stil: „Am foarte mari emoţii”
Alina Eremia va fi noul membru al juriului Bravo, ai stil

Cea mai urmărită emisiune de modă din România, Bravo, ai stil, de la Kanal D, o va avea drept jurat temporar pe Alina Eremia. Artista va fi prezentă în platoul show-ului timp de patru ediții consecutive, inclusiv în Gala eliminatorie, când va putea decide cine pleacă acasă.

Alina Eremia va fi noul membru din juriul Bravo, ai stil

Cea de-a zecea săptămână a competiției de fashion se anunță surprinzătoare, dat fiind faptul că interpreta este și una dintre vedetele care au legătură cu moda, sunt apreciate pentru ținutele sale și, cu orice apariție, ar putea cuceri jurații show-ului și mai apoi primi ”Bravo, ai stil”. Așadar, săptămâna aceasta, la masa juraților se vor afla Alina Eremia, invitat special, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Iar, înainte de a-și intra în drepturi, ca jurat al consursului, solista declară că are mari emoții și că va avea de învățat din experiența pe care o va trăi. „Este o experiență nouă pentru mine, am foarte mari emoții, trebuie să recunosc asta. Dar, în același timp, știu că mă voi acomoda foarte repede cu această postura de jurat. Niciodată nu port ceva care nu mă reprezintă, chiar dacă alegerea mea nu este pe gustul unora, altora; întotdeauna primează pentru mine să mă simt bine în pielea mea, să mă simt sexi”, a spus Alina Eremia.

Alina Eremia, noul membru din juriul Bravo, ai stil:
Artista a mărturisit că este exprem de emoționată de noul proiect

Se strâng rândurile la Bravo, ai stil

De asemenea, cântăreața a venit într-un moment critic pentru concurente, căci acum acestea intră într-o nouă etapă. Aspiratele la titlul pentru ”cea mai stilată femeie din România” vor avea parte de surprize de proporții, după cum a și anunțat Ilinca Vandici, gazda emisiunii, în prima ediție a acestei săptămâni.

„De săptămâna viitoare, doar 9 concurente vor mai rămâne în acest concurs. Am trecut într-o altă etapă, v-ați acomodat deja, iar lupta devine din ce în ce mai acerbă”, a avertițat Ilinca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×