Alina Eremia a filmat un nou videoclip! Apariţie inedită a vedetei

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/11/2018, 09:34
Alina Eremia a filmat un nou videoclip! Apariţie inedită a vedetei GALERIE FOTO
Alina Eremia a turnat un nou videoclip! Cum au decurs filmările

Celebra cântăreaţă Alina Eremia a avut o apariţie inedită în videoclipul pe care se pregăteşte să-l lanseze. Blondina s-a îmbrăcat în latex, şi-a făcut o coafură nonconformistă şi a filmat noul clip pentru piesa „69”, într-un decor minimalist. Mai mult, aceasta şi-a turnat litri de lapte pe ea, după cum veţi vedea în imaginile de mai jos.

Pasionată de dans şi actorie, îndrăgita cântăreaţă a decis să le îmbine într-un videoclip pentru piese „69”, pe care o va lansa în curând. Alina Eremia a explicat cum va dansa pentru fanii care aşteaptă cu sufletul la gură să o vadă în noul clip:

Alina Eremia a filmat un videoclip îmbractă în latex

„Pentru această piesă am venit cu o abordare diferită. Îmi place să dansez și îmi place actoria. Mi-am dorit un clip în care să îmbin muzica, cu actoria și coregrafia. Dacă în piesă «Tatuaj», m-ați văzut într-o coregrafie inspirată din tango, aici, în piesă «69» avem un mix de elemente de dans, r’nb, urban și hip-hop!”, a declarat Alina Eremia despre coregrafia din videoclip.

Alina Eremia, îmbrăcată într-un costum de
Alina Eremia, îmbrăcată într-un costum de „Cat Woman”

Şi Alina nu s-a oprit aici! După ce s-a afişat îmbrăcată toată în latex şi cu mască pe faţă, cântăreaţa a decis să abordeze şi un look de fată cuminte, îmbrăcată în stilul de şcolăriţă, cu o coafură făcută în acelaşi mod. Fanii ard de nerăbdare să o vadă pe Alina Eremia în noul videcoclip şi i-au lăsat zeci de mesaje: „Abia astept #69 sunt sigură că va fi la fel de minunată ca #tatuaj”, sau „Genială ești și vreau să ascult tot mai multe melodii cu o asemenea calitate. Aștept cu mare nerăbdare să lansezi această nouă melodie și videoclip, nu mai pot să dorm deloc de suspans” sunt câteva dintre acestea.

Alina Eremia îşi toarnă lapte pe ea în filmările noului clip. Piesa se va numi 69
Alina Eremia îşi toarnă lapte pe ea în filmările noului clip
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×