Poze sexy cu Alina Eremia în costum de baie! Vedeta a renunțat la inhibiții și a arătat tot

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
09/08/2018, 20:06
Poze sexy cu Alina Eremia în costum de baie! Vedeta a renunțat la inhibiții și a arătat tot GALERIE FOTO
Alina Eremia a postat mai multe imaginisexy cu ea pe internet, în costum de baie

Deși mulți o cred fată cuminte (nu că nu ar fi), Alina Eremia a arătat că poate poza și sexy în costumele de baie minuscule pe care a început să le prefere din ce în ce mai mult. Vedeta a renunțat la inhibiții și a intrat ”în rândul lumii” sau, mai bine zis, în rândul artistelor de la noi care se lasă fotografiate în ipostaze fierbinți. Asta ajută foarte mult, cred unii, fidelizează publicul, mai ales pe cel masculin, iar la așa un trup de felină… nici nu s-ar fi putut altfel.

Imaginile incitante cu Alina Eremia în costum de baie au fost postate pe conturile de socializare ale acesteia. Fanii nu au putut decât să fie încântați de așa o priveliște, mai ales că Alina s-a pozat în locații extrem de frumoase. Dacă până acum nu ai fi zis că va cădea și în capcana fotografiilor îndrăznețe, iată că această GALERIE FOTO de mai sus o să vă convingă că orice vedetă trebuie să urmeze o strategie bine gândită pentru a ajunge la inima admiratorilor.

Alina Eremia a pozat sexy, în costum de baie, iar fanii au fost încântați să o vadă în astfel de imagini incendiare
Alina Eremia a pozat sexy, în costum de baie, iar fanii au fost încântați să o vadă în astfel de imagini incendiare

Pozele sexy cu Alina Eremia în costum de baie, pe placul fanilor

Fotografiile incendiare cu Alina Eremia în costum de baie i-au luat pe nepregătite pe fanii internauți.Aceștia au avut doar cuvinte de laudă pentru blondina noastră, care între timp a slăbit și arată demențial. ”Uau SUPERBA ca, de fie care dată Felicitări O Seară Frumoasă!”, ”Așa bombă ca tine este imens de greu de descris în cuvinte să ai o vacanță de aur în continuare și să te bucuri la maxim de ea o seară enorm de spectaculoasă se naște doar din asemenea stea vedetă ca tine atât de mare ce ești!”, ”Ești minunată! Te adorrrr ! Seară liniștită ! Pupici !???? #EreTeam#MyIdol#YouArePerfect”, ”Pur și simplu de poveste vedetă ești o vacanță explozivă să ai legendă spectaculoasă și plină de calități unice de poți să fi cu adevărat ce noutăți unice mai mai învățat din această vacanță a ta cu felul tău aparte care există în tine de a fi atât de bucuroasă ești pur si simplu o ființă de poveste!”, i-au scris fanii entuziasmați, pe internet.

Punct ochit, punct lovit! Cam așa s-ar traduce strategia de imagine a Alinei Eremia. Și nu putem să nu observăm că ținutele artistei din ultima perioadă sunt extrem de bine gândite, semn că fiecare apariție este aranjată deja de un stilist foarte informat și updatat cu ultimele tendințe.

Alina Eremia a renunțat la inhibiții și a pozat sexy în costum de baie, în poziții extrem de îndrăznețe
Alina Eremia a renunțat la inhibiții și a pozat sexy în costum de baie, în poziții extrem de îndrăznețe

Alina Eremia a devenit cunoscută din ”Pariu cu viața”, acolo unde se iubea cu personajul interpretat de Dorian Popa

Alina Eremia a devenit cunoscută în 2014, când a filmat alături de Dorian Popa pentru filmul serial ”Pariu cu viața”, difuzat de PRO TV. Atunci, vedeta s-a întâlnit cu o situație cel puțin jenantă, aceea în care trebuia să se sărute cu Dorian, potrivit scenariului. ”La început a fost extrem de ciudat…Am avut parte înainte de un training în care ni s-au explicat destul de multe lucruri legate de actorie şi de faptul că noi trebuie să credem în povestea personajelor noastre tocmai pentru a o face cât mai credibilă pentru ca oamenii să rezoneze. Lucrul acesta s-a întâmplat, am înţeles personajele, am rezonat…şi cu povestea lor. Era o treabă foarte interesantă. A fost ciudat la început, dar pe parcurs ne-am familiarizat şi lucrurile au devenit mai simple, dar la început a fost tare straniu. Noi făceam repetiţii înainte secvenţelor pe care le filmam…când ajungeam în faţa regizorului de platou lucrurile erau deja stabilite. Primele secvenţe filmate, când a trebuit să ne sărutăm, au fost destul de dificile, eram nouă în treaba asta. Eram intimidată de tot”, a declarat Alina Eremia pentru  viva.ro. Ei, se pare că acele scene au ajutat-o să scape de inhibiții, iar acum pozele sexy cu Alina Eremia în costum de baie ne încântă privirile tuturor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×