Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu: ”Toți vreți să o bip, dar nu reușiți și o criticați!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 16:28
Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu: ”Toți vreți să o bip, dar nu reușiți și o criticați!” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu până în pânzele albe!

Cătălin Botezatu sare iar în apărarea Biancăi Drăgușanu. „Toţi vreţi să o „bip”, dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!” Designer-ul a afirmat sus și tare că nu va spune niciodată ceva rău de frumoasa blondină, dar că îi condamnă pe cei care o critică. Cei doi au și avut o relație acum mulți ani de zile, iar, de atunci, au rămas în relații foarte bune. Din păcate, Bianca a fost cam aspru criticată în ultima vreme din cauza relațiilor sale, dar și din cauza ieșirilor necontrolate din cadrul emisiunii Asia Express.

Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu!

Cătălin Botezatu pare că îi este din ce în ce mai mai apropiat Biancăi, astfel, ca un prieten bun cum se dovedește din ultimele sale declarații, îi ia apărarea în fiecare scandal. Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă.

Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni, a spus Bote recent.

Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu
Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu

Cîătălin Botezatu, critici aspre pentru bărbații care o condamnă pe blondină

Bianca este frumoasă, lumea se uită la ea. Mor când îi aud pe ăştia că spun „Bianca e din plastic, şi-a băgat nu ştiu ce, şi-a scos o coastă”. Terminaţi, oameni buni, cu prostiile…Ştiu ce intervenţii şi-a făcut şi când le-a făcut, că eram împreună atunci. Pe bune, câte dintre voi, doamnelor, nu v-aţi pus silicoane şi nu v-aţi făcut câteva injecţii? Vă spun eu că sunt multe în showbiz care şi-au băgat fire din toate metalele în pomeţi. Să zici că Bianca nu e frumoasă, e ipocrizie. Ea nu are nimic băgat în posterior, fundul ei e natural şi arată aşa pentru că Bia merge mereu la sală şi munceşte, e chiar obsedată de sală. Mai mult, are nişte craci superbi, lungi cât Arcul de Triumf, aşa că mai lăsaţi-mă cu răutăţile astea. Toţi vor să o „bip”, dar nu reuşesc. De acolo şi atacurile!„, a declarat Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×