Cum face Cătălin Botezatu economie! Face asta singur, înainte de orice filmare

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 13:22
Cum face Cătălin Botezatu economie! Face asta singur, înainte de orice filmare GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu se aranjează singur pentru fiecare apariție mondenă și pentru filmări

Cătălin Botezatu se aranjează singur înainte de orice filmare sau eveniment monden! Se pare că fiecare apariție a designer-ului este gândită și făcută doar de acesta în cel mai mic detaliu. Vedeta de la Bravo, ai stil, a spus că datorită experienței a căpătat dexteritate, astfel că se aranjează în doar câteva minute. Acesta spune că ține foarte mult la podoaba sa capilară, așa că și-a vopsit o singură dată părul, în tinerețe, iar acum îl lasă grizonat.

Cătălin Botezatu, economie înainte de filmări! Cunoscutul designer se aranjează singur

Cătălin Botezatu își aranjează singur părul de fiecare dată când apare la un eveniment sau este prezent la filmările de la Bravo, ai stil, unde critică la sânge ținutele participantelor. „Acum l-am făcut eu, important e să fie bine tuns, când este bine tuns, poți să îți faci singur stylingul. Am filmări în fiecare zi, îmi fac singur stylingul. După ce îl spăl și folosesc tot felul de soluții, în maximum 3-4 minute, cu foehnul, cu fixativul… this is it”, a explicat acesta.

Vedeta a spus că mereu a fost atentă cu felul în care arată, fapt pentru care și iubește domeniul modei de atâția ani. Cătălin Botezatu este des întrebat dacă se vopsește sau măcar dacă are șuvițe. „Aveam 20 și ceva de ani când m-am prostit ca toți puștii, dar de atunci, nu am mai avut niciodată părul vopsit. Toată lumea mă întreabă: «Îți vopsești părul?» E părul meu natural. Și dacă aș fi grizonant mult către alb, s-ar putea să fie la fel de interesant. Cred că cea mai importantă este personalitatea unui bărbat, dar contează, bineînțeles, și să fii aranjat tot timpul, să ai un styling corect”, a mărturisit vedeta de la Bravo, ai stil.

Cătălin Botezatu se aranjează singur pentru evenimentele mondene
Cătălin Botezatu se aranjează singur pentru evenimentele mondene

Cătălin Botezatu, cel mai critic jurat de la Bravo, ai stil

Fanii emisiunii au văzut că sezonul acesta cel ami critic jurat este Cătălin Botezatu, care i-a luat cu succes locul Iuliei Albu de la masa juriului. Vestimentațiile concurentelor de la emisiune sunt des atenționate de greșeli imense, atunci când este cazul. “Am spus la inceputul emisiunii ca astazi sunt trei ceasuri rele, iar tu te incadrezi in primul dintre ele. Tinuta asta ma duce cu gandul la o manastire, la o tinuta de calugarita care vrea sa fie stylish. Nu are nimic spectaculos, nu are nimic frumos”, a afirmat juratul despre outftit-ul concurentei Alexandra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×