Vezi Live Stream Online Bravo, ai Stil emisiunea de sâmbătă, 9 martie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 21:30
Vezi Live Stream Online Bravo, ai Stil emisiunea de sâmbătă, 9 martie GALERIE FOTO
Bravo, ai Stil! Live Streampentru ediția de sâmbătă, 9 martie

Bravo, ai Stil aduce o nouă gală live, astăzi, de la ora 23:00! Ediția din cursul zilei de sâmbătă, 9 martie, deja promite întâmplări de neuitat și apariții extraordinare. Concurentele se întrec în vestimentații și momente care mai de care mai spectaculoase pentru a-și impresiona susținătorii, dar și pe aprigii jurați.  Astăzi, este debutul în gale ale noii concurente, Cristina, care abia a făcut primii pași în platoul show-ului. Oare ne așteaptă alte scandaluri? Cât de tare se vor încinge spiritele în ediția de azi, 9 martie? Vezi Live Stream!

Live Stream pentru Bravo, ai Stil pentru ediția de sâmbătă, 9 martie

Bravo, ai Stil a adus în scenă alte noi momente încântătoare pentru fanii emisiunii. Participantele nu s-au sfiit să-și expună opiniile, indiferent de modul în care o fac. Jurații le-au taxat dur mereu când au avut ocazia, dar asta nu le-a oprit să lupte pentru premiul cel mare, dar în special pentru titulatura de cea mai stilată. Noua concurentă, Cristina, pare că nu este chiar iubită de urmăritorii show-ului.

Ce față operată are!/ Sărăcuța, nici nu poate să-și închidă gura. Nasol rău/ E și urâtă și oricum cred că o îmbracă Babe!/ Doamne ferește…deci nu am nimic personal cu tine, dar cred că te-au nenorocit elvețienii sărmana de tine. Îmi pare rău, dar ăsta este purul adevăr/ Zici că e Narcisa a lu Guță/ Cine se aseamănă, se adună. Dacă până acum trebuia să o suport pe Alexandra, acum sunteți două. Groaznic/ Unde le găsiți, fraților???/ Urâtă făptură/ De ce oare se desfigurează fetele transformând gura în ceva oribil?/ Buzele tale, două sarmale/ Ferească Dumnezeu”, au fost doar câteva din comentariile răutăciose.

Brav, ai Stil, ediție de sâmbătă, 9 martie LIVE STREAM
Brav, ai Stil, ediție de sâmbătă, 9 martie LIVE STREAM

Ilinca Vandici, despre sezonul actual

„Sunt foarte nerăbdătoare să revenim în fața telespectatorilor cu o emisiune atât de iubită, care a schimbat, încă de la lansare, viața celor care apreciază estetica vestimentară, modul în care este purtată o ținută și în care hainele vorbesc despre personalitatea noastră.

Mă bucur că a devenit un adevărat ghid pentru cei de acasă, și pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu bună credință și pasiune, de membrii juriului! Începe un nou sezon, o nouă călătoriei pentru acele tinere care își doresc sa demonstreze ca sunt creative, talentate și ca merită marele premiu de 100. 000 de lei și titlul de! Le doresc succes concurentelor și abia aștept să ne cunoaștem din ce în ce mai bine pe platourile de filmare.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×