Cine e Cristina, noua concurentă de la Bravo, ai stil! E cea mai contestată concurentă pe internet

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 09:22
Cine e Cristina, noua concurentă de la Bravo, ai stil! E cea mai contestată concurentă pe internet GALERIE FOTO
Cine e Cristina, noua concurentă de la Bravo, ai stil! E cea mai contestată concurentă pe internet

În cel mai urmărit show de modă din România, Bravo, ai stil, a pășit cu multă încredere o nouă concurentă. O cheamă Cristina, este prietenă cu Alexandra, una dintre competitoarele dramatice care tot timpul adună vâlvă în jurul ei, studiază în Elveția și e pornită să primească titlul de cea mai stilată femeie din România.

Cristina, noua concurentă de la Bravo, ai stil, este prietenă cu Alexandra și studiază în Elveția

Nici nu a intrat bine în concurs și deja a preluat câteva lucruri de la amica ei. Cum a apărut pe scena emisiunii, cum a strâns sute de comentarii pe pagina oficială a acesteia. Fanii Bravo, ai stil nu par să fie foarte fericiți de prezența ei în show, așa că și-au spus părerea despre noua concurentă. Pe lângă întrebările legate de numărul de noi competitoare care nu încetează să crească, internauții nu o consideră deloc pe Cristina potrivită pentru a câștiga râvnitul titlul.

„Ce față operată are!/ Sărăccuța, nici nu poate să-și închidă gura. Nasol rău/ E și urâtă și oricum cred că o îmbracă Babe!/ Doamne ferește…deci nu am nimic personal cu tine, dar cred că te-au nenorocit elvețienii sărmana de tine. Îmi pare rău, dar ăsta este purul adevăr/ Zici că e Narcisa a lu Guță/ Cine se aseamănă, se adună. Dacă până acum trebuia să o suport pe Alexandra, acum sunteți două. Groaznic/ Unde le găsiți, fraților???/ Urâtă făptură/ De ce oare se desfigurează fetele transformând gura în ceva oribil?/ Buzele tale, două sarmale/ Ferească Dumnezeu”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor emisiunii de la Kanal D.

Monica Anghel, noul jurat al show-ului de modă fenomen din România

O noutate a show-ului nu o reprezintă doar Cristina, ci și Monica Anghel, care de acum câteva zile a devenit noul membru temporar al juraților. Artista va fi prezentă în platoul emisiunii timp de patru ediții consecutive, inclusiv în Gala eliminatorie.

Aceasta este încântată de noul său proiect și declară că îi place tot ceea ce se întâmplă în shw-ul fenomen. „Mă bucur din tot sufletul că m-ați invitat să fiu jurat în această săptămână. Îmi place Bravo, ai stil, o urmăresc cu drag. Îmi place foarte tare ceea ce se întâmplă aici!”, a declarat Monica Anghel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×