Monica Anghel, noul membru din juriul Bravo, ai stil! Fanii show-ului de la Kanal D, nemulțumiți

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 08:42
Monica Anghel, noul membru din juriul Bravo, ai stil! Fanii show-ului de la Kanal D, nemulțumiți GALERIE FOTO
Monica Anghel, noul membru din juriul Bravo, ai stil!

Emisiunea Bravo, ai stil, de la Kanal D, va avea un nou membru temporar. La masa juraților se alătură Monica Anghel. Artista va fi prezentă în platoul celui mai urmărit show de modă din România timp de patru ediții consecutive, inclusiv în Gala eliminatorie. Cântăreața va avea în mâini puterea de a decide ce se va întâmpla, sâmbătă, în momentul tensionat, când o concurenta va părăsi emisiunea.

Monica Anghel va fi noul membru din juriul Bravo, ai stil

Actrița, omul de radio și de televiziune este un exemplu de atitudine și stil. Este văzută des în juriul diferitor competiții muzicale, însă de această dată este ceva inedit atât pentru ea, cât și pentru public. „Mă bucur din tot sufletul că m-ați invitat să fiu jurat în această săptămână. Îmi place emisiunea Bravo, ai stil, o urmăresc cu drag. Imi place foarte tare ceea ce se întâmplă aici”, a spus Monica Anghel.

Însă, încântarea pare să fie numai de partea artistei, căci fanii au fost nemulțumiți de alegerea celor de la Bravo, ai stil. ”Eu o vreau pe Silvia în juriu…merită pentru că a câștigat două sezoane. Aduceți toți demodații care nu au niciun habar de modă/ Până acum, în acest sezon, nu ați avut niciun invitat de vreun calibru. Numai catastrofe total paralele cu moda.

Monica Anghel, noul membru din juriul Bravo, ai stil! Fanii show-ului de la Kanal D, nemulțumiți
Fanii sunt nemulțumiți de prezența artistei la masa juriului

Fanii sunt nemulțumiți de prezența artistei la masa juriului

Păcat, vă bateți singuri cuie în talpă/ E cineva paralel cu moda, ca de obicei, așa că…/”Îmi place foarte tare ceea ce se întâmplă aici”, spune Monica Anghel. În acest caz, m-a lămurit și cu jurizarea.

Aduceți o persoană specializată în domeniul modei, un critic sau un creator de modă din aripa tânără/ Tot respectul pentru Monica Anghel, dar ce treabă are ea cu stilul vestimentar, cu atitudinea pe un podium, când ea s-a remarcat doar ca o solistă exprem de talentată și specială?”, sunt câteva dintre comentariile fanilor nemulțumiți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×