Monica Anghel a ajuns directoare la Pitești! Cu ce se ocupă acum artista și cum arată

Maria Cristina   
în Stiri mondene
11/01/2019, 10:09
Monica Anghel a ajuns directoare la Pitești! Cu ce se ocupă acum artista și cum arată GALERIE FOTO

Monica Anghel a ajuns directoare la Pitești. Cântăreața de muzică ușoară, în vârstă de 47 de ani, este angajată a Consiliului Județean Argeș. Aceasta a preluat funcția de director artistic al Centrului cultural Județean Argeș.

Salariați la Pitești mai sunt și Paul Ipate (33 de ani) și Cătălina Grama (37 de ani). Iar pe această listă mai apar câțiva artiști renumiți, precum cântărețele Alexandra Crișan (27 de ani) și Elena Niciu (36 de ani), care au devenit cunoscute în urma concursurilor de talente „X Factor” și „Vocea României”.

Monica Angel, director artistic la Pitești

Monica Anghel a ajuns directoare la Pitești! Cu ce se ocupă acum artista și cum arată
Monica Anghel a ajuns directoare la Pitești! Cu ce se ocupă acum artista și cum arată

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară, Monica Anghel, a fost învestită în funcția de director artistic al Consiliului Județean Argeș.  „Nu îmi doresc ca acest centru cultural să fie o mașină de mâna a cincisprezecea, ci o limuzină de lux. Ca director artistic îmi propun ca acest Centru Cultural să devină un etalon nu numai pentru județul Argeș. Îmi propun să facem lucruri interesante, proiecte de calitate și tot ceea ce vă vom prezenta să fie la cel mai înalt nivel”, a mărturisit Monica Anghel, la conferința de presă de învestire.

Monica Anghel va avea și un salariu de angajat al Centrului Cultural Județean Argeș, iar acesta poate ajunge la câteva mii de euro anual. De exemplu, managerul instituții a încasat în 2018 un salariu de 27.576 lei, echivalentul a cca. 6.000 de euro.

Monica Anghel, în atenția medicilor esteticieni

„După o slăbire bruscă sau lentă, majoritatea persoanelor se confruntă cu ceea ce numim în termeni populari ”lăsarea pielii”. Este un lucru normal, iar în urma unui consult de specialitate, în funcţie de fiecare persoană, medicul estetician stabileşte anumite proceduri personalizate. Liftingul facial care se realizează cu ajutorul bisturiului sau cu al firelor bioresorbabile este o soluţie pentru a întinde pielea de pe faţă, pentru a scăpa de bărbia dublă. La nivelul ochilor, pentru a îndepărta excesul de piele de pe pleoape, dar şi cearcănele profunde, este recomandată blefaroplastia superioară şi cea inferioară.

Evident, injecţiile cu botox sau cele cu acid hialuronic oferă un aspect tineresc şi şterg ridurile de pe chip. Şi buzele au de suferit după o astfel de transformare, deoarece îşi pierd din volum, din fermitate. Aş recomanda injectarea cu acid hialuronic. De asemenea, Terapia Vampir  (PRP) este o procedură cu rezultate bune, întrucât oferă o prospeţime a tenului”, spunea medicul estetician Andrei Gregorian pentru Click! .

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×