Emisiunea Bravo ai Stil Live pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 13 aprilie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/04/2019, 20:30
Emisiunea Bravo ai Stil Live pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 13  aprilie GALERIE FOTO
În această seară, se anunță o npu ediție de senzație a show-ului Bravo ai stil

Sâmbătă, 13 aprilie, cu începere de la ora 23:00, vom avea parte de o nouă ediție a binecunoscutului show de modă Bravo ai Stil, producție cu care Kanal D reușește să cucerească audiențele în această primăvară. Concurentele vor pune în scenă momente inedite, în încercarea de a-i impresiona pe cei trei jurați.

Vezi live stream online pe Kanal D emisiunea „Bravo, ai stil”, ediția din 13 aprilie, de la ora 23.00

La finalul fiecărei gale, o concurentă părăsește competiția. În ediția trecută, a fost rândul Ralucăi să își ia rămas bun de la Bravo ai stil, întrucât prestația sa nu i-a impresionat pe cei trei jurați exigenți: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Deși concurentele au nominalizat-o pe Nadina pentru a părăsi competiția, controversata concurentă s-a bucurat din nou de votul publicului, fanii săi de peste mări și țări făcându-și încă o dată simțită prezența. Astfel, Nadina a fost salvată, cu un total de 4,2% din voturi.

Raluca a părăsit competiția Bravo ai Stil
Raluca a părăsit competiția Bravo ai Stil

Reacția Ralucăi, după ce a părăsit competiția Bravo ai stil

Acesta a fost parcursul meu în cadrul competiției @bravoaistil , a fost o adevărată provocare! Mulțumesc pentru susținerea necondiționată, sunteți în inima mea pentru totdeauna! Fotografia aceasta este din prima zi în competiție, îmi amintesc că eram tare emoționată și tot ceea ce trăiam era copleșitor în adevăratul sens al cuvântului.

Am pornit din prima zi cu gândul acesta: “stilul nu înseamnă doar haine” , eu cred în continuare asta și sunt sigură ca altele sunt caracteristicile care primează! Sunt tare mândră că am făcut parte din acest proiect, o să-mi amintesc cu drag de fiecare moment în parte, o să-mi lipsească goana nebună dupa haine, oamenii pe care i-am cunoscut și tot ce am trăit în această perioada! Vă țin la curent, dragii mei! #1la1206. Nu este un sfârșit de drum, este un început. Vă îmbrățișez pe toți!” , a declarat Raluca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×